VAN KAAP NAAR VICTORIAZuid-Afrika | Namibië | Botswana | Zimbabwe

Van Kaap naar Victoria

Ontdek het Kruger Park en bezoek Namibië, Botswana en Zimbabwe.

Oktober 2018

Deze reis bieden we één keer aan: vertrek 8 oktober 2018.

Afrika

Onderdeel van ons Afrikaanse programma.

23 dagen rondreizen
In 2014 hebben we Zuid-Afrika voor het eerst in het programma opgenomen. Sindsdien blijkt er voor deze bestemming zoveel belangstelling, dat we ook in 2018 weer een door ons zelf samengestelde route aanbieden voor een eigen besloten Reishuis-groep. Behalve de bestaande route van Johannesburg naar Kaapstad voegen we dit jaar op advies van onze lokale gids Shaun Cloete een nieuwe route toe, die u echt nog dichter bij het lokale leven zal gaan brengen. Paul Janssen zal deze reizen wederom met veel genoegen en enthousiasme gaan begeleiden. Bijzonder daarbij is dat we gebruik zullen maken van een echte Zuid-Afrikaanse gids die ook de Nederlandse taal spreekt, zodat u in uw eigen taal deze reis kunt beleven. De meeste maaltijden zijn in deze reis reeds inbegrepen! Op dagen dat dit niet het geval is wordt gestopt op locaties waar u zelf een eigen keuze kunt maken. Vaak is dit bij een Pick ’n Pay waar u zelf iets lekkers kunt kopen als lunch. Deze zeer complete reis is een echte aanrader voor iedereen die Zuid-Afrika echt heel puur wil beleven!

Wij maken u er op attent dat het reizen door Zuid-Afrika een flexibele instelling vereist.


 € 3.465,00 p.p

exclusief vliegreis


 € 3.465,00 p.p

exclusief vliegreis

Reis- en prijsinformatie
Graag maken wij u erop attent dat Zuid Afrika een ontwikkelingsland is. Het reizen is avontuurlijk en de lokale bevolking is vriendelijk en gastvrij. Het land is in ontwikkeling en mogelijk kan het voorkomen dat niet alles verloopt zoals we dat in ons eigen land gewend zijn, zoals vertraging zonder meldingen vooraf of gesloten bezienswaardigheden etc. Onze lokale gidsen doen hun uiterste best om mogelijke ongemakken te voorkomen.

Inbegrepen:
– 24/7 Eigen Ruishuis.nl reisleiding uit & thuis die de hele reis met u meemaakt.
– Alle transfers ter plaatse en rondreis in een overland truck met extra hoge zitplaatsen en boordkeuken.
– Verblijf in 3* en 4* accommodaties met 20 overnachtingen in hotels en lodges.
– 20 x ontbijt, 17 x lunch 19 x diner (in beschrijving per dag aangegeven als; O,L,D)
– Voor Zuid-Afrika geldt geen visumplicht!
– Excursieprogramma incl. entreegelden voor; Bezoek fish River Canyon, Bezoek Duin 45, Sossus vallei, Dodenvallei en Sesriem Canyon, bezoek aan het versteende bos, Dansvoorstelling Sun tribal, Begeleide Bosjesman wandeling in Ghanzi.
– Vaste chauffeur met Nederlands en Zuid-Afrikaans sprekende lokale gids.
– Transfers van en naar vliegveld ter plaatse.

Onderstaand excursiepakket t.w.v. € 1175,- is reeds inbegrepen in de reissom.
U bent echter niet verplicht dit pakket te boeken.
Achteraf bijboeken van dit pakket is echter niet mogelijk i.v.m. een speciaal voor ons gecharterd vliegtuig.

-Wijnproeverij met diner,
-Woestijnwandeling met locale expert,
-Dorpsbezoek aan de Himba tribe,
-Speciale chartervlucht v.v. naar de Okavango Delta,
-2 nachten verblijf in de Okavango Delta met excursies ter plaatse.
-Boot cruise in het Chobe national park
-Game drive in het Chobe national park
-Entree Victoria watervallen.

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht per Emirates airlines. (ongeveer € 800,- afhankelijk van moment van boeking)
– Binnenlandse vlucht Victoria-Kaapstad. (ongeveer € 200,- afhankelijk van moment van boeking)
– Transfer van diverse opstapplaatsen naar vliegveld v.v.
– 1-persoons Kamertoeslag € 375,-
– Fooien, Evt. optionele lokale excursies
– Uitgaven van persoonlijke aard.
– Reis/Annuleringsverzekering.

Let op:
U dient in bezit te zijn van een geldig paspoort met een minimale geldigheidsduur van minimaal 6 maanden
Munteenheid: Zuid-Afrikaans Rand.

Minimum aantal deelnemers van deze reis is 15 personen
Reissom:
 € 3.465,- p.p.
Vertrekdatum: 8 oktober 2018

Het boeken van deze reis is mogelijk via het aanmeldformulier of online op www.reishuis.nl.

Na uw boeking ontvangt u een nota ter hoogte van de kosten van het internationale vliegticket dat door ons bij boeking meteen wordt aangekocht. Dit is tevens de aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 2 maanden voorafgaand aan deze reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht.
Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschappij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VvKR.

Dag 1; Nederland – Dubai 5100km
Vertrek vanaf diverse opstapplaatsen met eigen Reishuis reisleiding naar het vliegveld voor de vlucht naar Zuid-Afrika met het paradepaardje van Emirates; de A380 van Emirates met 5* service aan boord naar Dubai. U mag meenemen; 7 kg handbagage en 20 kg ruimbagage!

Dag 2; Dubai – Kaapstad D 7600km
Doorverbinding naar Kaapstad. Aankomst in de namiddag. Vervolgens transfer naar ons overnachtingadres. Hier kunt u bijkomen van uw reis.

Dag 3; Kaapstad – Cederberg O,L,D 175 km

Na een eerste Zuid-Afrikaans ontbijt en kennismaking met onze crew verlaten we Kaapstad en kunnen we nog een glimp opvangen van de beroemde Tafelberg. Hierna rijden we via de Piekeniers kloof om vervolgens richting de regio van de Cederberg. We maken hierbij een stop bij een traditionele Padstal. Dit zijn kleine boerderijen die her en der verspreid liggen in deze omgeving. Zij bieden een keur van lokale artikelen en zoetigheden. Deze omgeving biedt ons niet alleen spectaculaire bergen en sinaasappelplantages maar het is ook de plek waar de Rooibos thee vandaan komt. Deze inheemse plant die tegen de heuvels van de Cederberg aangroeit heeft internationale reputatie verworven als een gezond en verfrissend alternatief voor de normale theesoorten. Een wijnproeverij en een traditioneel diner geven u de mogelijkheid kennis te maken met de lokale eetgewoonten en de Zuid-Afrikaanse gastvrijheid met een welgemeende glimlach.

Dag 4; Cederberg – Oranjerivier O,L,D 602 km
Vandaag rijden we verder naar onze volgende bestemming; Gariep oranjerivier. Namibië presenteert zich aan ons met een eerste kennismaking met de woestijn. Dit zal voorlopig ook ons panorama blijven. We vervolgen onze route richting noorden en na een korte stop om wat proviand in te slaan in de plaats Springbok. Daarna rijden we naar ons overnachtingadres aan de oever van de Oranjerivier. We zullen zeker oog in oog komen te staan met diverse wilde planten en bloemen die deze regio beroemd hebben gemaakt. Onafhankelijk van de tijd van het jaar biedt deze woestijnachtige omgeving een unieke stap terug in de tijd.

Dag 5; Oranjerivier – Visrivier Canyon O,L,D 650 km
Oorspronkelijk was de Oranjerivier genoemd naar het Nederlands koninklijk huis. Recent is de naam verandert naar zijn originele naam Gariep wat simpelweg rivier betekent in de inheemse Khoe Khoe taal. De rivier vindt zijn oorsprong in de bergen van Lesotho en is de langste rivier van Zuid-Afrika. Zij biedt een uniek contrast t.o.v. de woestijnlandschappen langs haar oever. De beste manier om de rivier te ervaren is deze per kano te bevaren. Later in de ochtend steken we de grens over naar Namibië en rijden we richting Visrivier Canyon; een van de langste Canyons ter wereld. In de namiddag maken we een wandeling langs de rim van de Canyon. Onze dag eindigt met een prachtige zonsondergang aan de rand van deze Canyon.

Dag 6; Visrivier Canyon – Sesriem O,L,D 625 km
Elke reis in Zuid-Afrika over land heeft soms een lange reisdag. Vandaag is dat er zo een. Deze rit hebben we echter nodig om dieper in de woestijn van Namibië te geraken. Onze bestemming van vandaag zijn de duinvelden die de westelijk rand van de woestijn bedekken. Lange stoffige wegen en spaarzaam aangelegde landerijen bieden ons een beeld van de lokale onmetelijke landelijke omstandigheden van Namibië. Van de graslanden in het oosten tot de rode duinen in het westen verandert het landschap langzaam en geeft zo de vele gezichten weer van dit woestijnland. Vannacht logeren we op de deurmat van de duinenvelden en kunnen inslapen met op de achtergrond het geluid van de blaffende Gecko’s.

Dag 7; Sesriem O,L,D 78 km
De zon op zien komen zoals je deze bijzondere plaatjes op een ansichtkaart tegenkomt is een een dagelijks terugkerend verschijnsel bij elke reis naar Namibië. Deze ochtend gaan we dat persoonlijk beleven. Een levendige klim naar de top van een van de Duin 45 biedt u de gelegenheid een optimaal zicht te krijgen op dit prachtige verschijnsel waarbij vele kleuren tevoorschijn komen. Na dit schouwspel dalen we af en staat het ontbijt op ons te wachten. Hierna rijden we met een 4-wheel drive jeep naar de Sossus vallei. Hier brengen we al wandelend onze tijd door tijdens een bezoek aan de pannen in de Sossus en Dodenvallei. Met een laatste stop bij Sesriem Canyon nemen we afscheid van dit natuurfenomeen van de vele duinenvelden.

Dag 8; Sesriem – Swakopmund O,L,D 335 km
Vandaag vervolgen we onze reis in westelijke richting via de kustweg naar Swakopmund waar volop avontuur en een dosis civilisatie op ons staat te wachten. Onderweg ontmoeten we een locale woestijn expert die ons het een en ander zal uitleggen over deze omgeving. Met tegenzin laten we Namibië daarna achter ons en na een stop bij de Steenbok keerkring vervolgen we onze route naar de Atlantische kustlijn. We maken een korte stop bij de Walvis baai lagune waar we hopen een glimp op te vangen van de Flamingo’s die de ondiepten afspeuren naar voedsel. ‘S avonds kunnen we ons ontdoen van het rode zand aan onze schoenen en kunnen we genieten van een prachtige sterrenhemel. Dit nadat we al de hele dag hebben kunnen genieten van dit meedogenloze land. Nadat we zijn aangekomen in Swakopsmund hebben we de gelegenheid om een van de lokale activiteiten bij te wonen. Ons diner is vanavond in een echt lokaal restaurant.

Dag 9; Swakopmund O 0 km

Deze dag is er geen speciaal programma. Echter voor degenen die willen zijn er volop optionele activiteiten zoals rijden op een Quad, Zandsurfen, Parachute springen of een dolfijnencruise. Natuurlijk kunt u op eigen gelegenheid ook de stad zelf gaan ontdekken. Er is hier voldoende te doen. Maak een keuze uit een van de fameuze koffiezaakjes en bakkerijen die een rijk assortiment aanbieden. Deze kleine stad heeft veel te bieden en is een perfecte plek om te starten voor het vervolg van ons af te leggen traject in noordelijke richting.

Dag 10; Swakopmund – Khorixas O,L,D 150 km
Na een rustige dag vervolgen we onze route over een gedeelte van de beroemde Skeleton kustweg. We passeren de zoutwingebieden en rijden verder noordwaarts voor prachtige fotomomenten van het kleurrijke plaatsje Wlotskasbaken. Korstmossen zijn een van de meest fascinerende voorbeelden van symbiose van de natuur. Algen en paddenstoelen vormen samen met deze mossen een onafscheidelijk geheel als een organisme. We zullen de mogelijkheid hebben om dit allemaal te aanschouwen voordat we oostwaarts rijden richting Spitzkoppe. waar massieve granieten formaties tot 700 meter boven de woestijnvlaktes uitsteken en waarin vele kunstuitingen van de San bevolking zijn aangebracht. Al lange tijd heeft deze stam dit gebied verlaten. In de late namiddag zullen we samen met een lokale gids een wandeling gaan maken om zodoende van heel dichtbij dit bijzondere landschap te aanschouwen.

Dag 11; Khorixas – Outjo O,L,D 320 km
De reis wordt vandaag in noordelijke richting voortgezet. Onderweg bezoeken we een project waarmee we geïntroduceerd worden bij de Himba volksstam in het noorden van Namibië. Deze seminomadische Himba stam is zeer vatbaar voor Westerse invloeden en hebben een groot deel van hun land verloren aan boeren, ingenieurs en mijnwerkers. Velen van hen zijn verplaatst gedurende de vele oorlogen tussen Namibië en Angola. Het nog steeds slinkende aantal veehouders dat heden ten dage nog bestaat in een heel natuurlijke omgeving wordt voor zover mogelijk beschermd door een zgn. buffer zone met een educatieve stam zodat toeristen kunnen zien hoe deze mensen hun bedrijf voeren en zo hun levenswijze en tradities beter begrijpen. Tijdens het bezoek aan deze speciale volksstam komen controversies in beeld die tijdens een kampvuur besproken worden met de gasten. Als men echter zich vooraf al heeft laten informeren zal er meer begrip zijn met betrekking tot hun handelswijze. De inkomsten die zij hierdoor generen gaat rechtstreeks naar de Himba weeskinderen en geeft ze de mogelijkheid een opleiding te volgen om zo hun eigen cultuur te leren begrijpen. Aan het einde van dit bezoek is er een mogelijkheid tot inkopen te doen op een locale markt om zodoende de lokale bevolking een klein inkomen te verschaffen met uw eventuele aankopen. Dit zonder enige verplichting natuurlijk! We vervolgen onze rit om te eindigen op ons overnachtingadres. Hier gaan we ons voorbereiden op twee magische dagen in het Etosha nationaal park.

Dag 12; Outjo – Etosha National Park O,L,D 98 km
Na een vroege wake-up call maken we eerst een korte rit naar de ingang van het Etosha national Park. Etosha is DE plek voor een van de meest unieke game drives in Afrika. Gedurende de hele dag bezoeken we de rand van dit park op zoek naar het overvloedige wildlife dat in dit park voorkomt. Ons eigen vervoermiddel heeft een verhoogd platform en we brengen o.a. enige tijd door bij een van de vele waterplaatsen in dit park. De avonden in Etosha zijn fris van aard en worden vaak doorgebracht ingewikkeld in een warme deken bij een van de verlichte waterplaatsen op onze slaapplek.

Dag 13; Etosha National Park O,L,D km
Onze tweede dag in het Etosha National Park geeft ons de mogelijkheid om het park verder te ontdekken. Elke safari is anders. De onzekerheid van wat je te wachten staat zorgt ervoor dat je continue alert bent op wat er je allemaal onverwacht voor ogen kan komen. Voor degenen die een keer een nachtsafari willen beleven bestaat er vandaag deze mogelijkheid.

Dag 14; Etosha National Park – Windhoek O,L,D 415 km
Met een laatste vroege game drive richting de uitgang eindigt het bezoek aan Etosha om vervolgens richting windhoek te rijden met onze truck. Onderweg maken we een korte stop bij een kan de kunstmarkten van Okahandja voordat we in de namiddag aankomen in Windhoek. We maken met onze gids samen een korte wandeling door het centrum en hebben hiermee de mogelijkheid de bezienswaardigheden van deze stad van dichtbij te zien. Vanavond eten we in het beroemde restaurant Joe’s Beer House dat een internationale reputatie verworven heeft door zijn hertenvlees schotels en eigenzinnige sfeer.

Dag 15; Windhoek – Ghanzi O,L,D 525 km
Vandaag rijden we oostwaarts op weg naar Botswana en de Kalahari woestijn. Totaal anders dan de Namib woestijn waarna Namibië vernoemd is. De Kalahari woestijn is niet minder dramatisch en heeft een oppervlakte van 900.000 km2! De San volksstam werd heel lang geassocieerd met deze omgeving waar het leven erg zwaar is om te overleven. Vanavond kunnen we genieten van een avond met veel dans waardoor we een inkijkje krijgen in hun cultuur, zang en dans en verhalen die er verteld gaan worden over hun leven hier.

Dag 16; Ghanzi – Maun O,L,D 370 km
De San volksstam heeft geleefd in de meest bizarre omstandigheden gedurende duizenden jaren. Deze ochtend gaan we een wandeling maken met een traditionele Bosjesman gids van de San stam om te leren hoe zij de omgeving omarmden waarin ze wonen en hoe te overleven. Deze namiddag rijden we naar de oevers van de Okavango rivier; het startpunt voor de Okavango Delta excursie die voor morgen op het programma staat. Onze lokale gids zal ons vertellen wat u mee dient te nemen voor deze tocht. Slechts een rugzak met daarin spullen voor een overnachting kan meegenomen vanwege de beperkte bagage ruimte naar en van ons overnachtingadres.

Dag 17; Maun – Okavango Delta O,L,D 111 km
Vandaag vertrekken we voor een nieuw avontuur naar de Okavango Delta. Dit uniek en ongewoonlijk ecosysteem zorgt voor het transport de jaarlijkse overstromingswateren naar het Kalahari basin. Het seizoen gebonden overstromingswater geeft deze delta een ongeëvenaard karakter. Ondanks dat het waterpeil constant veranderd beïnvloedt dit de wildernis hier totaal niet. We vliegen deze ochtend over de kronkelende delta naar onze bestemming voor de komende twee dagen.

Dag 18; Okavango Delta O,L,D 0 km
Deze hele dag staat in het teken van het bezoek aan de Delta. Hoewel het dagprogramma heel flexibel is afgestemd op de seizoenen heeft u toch de gelegenheid deel te nemen aan een van de diverse activiteiten. Zoals een traditionele Mokoro kanotocht of een van de natuurwandelingen. De Okavango Delta is niet alleen een natuurwonder maar is representatief voor een van de laatste echte wildernisgebieden ter wereld.

Dag 19; Okavango Delta – Nata O,L,D 100 km
Vanochtend na het ontbijt gaan we deze prachtige delta met het vliegtuig weer verlaten en rijden aansluitend met onze eigen truck naar de grens om Namibië te bezoeken. Gedurende onze rit door de Caprivi strip spenderen we de meeste tijd rijdend door de wildparken waar er altijd een mogelijkheid bestaat een bijzondere ontmoeting mee te maken! We overnachten op korte afstand van de grens met Botswana ter voorbereiding op een spannende dag vol met speciale activiteiten in het Chobe national park.

Dag 20; Nata – Kasane O,L,D 307 km

Ons ontbijt wordt nog geserveerd in Namibië voordat we terugkeren naar Botswana en ons overnachtingadres aan de oever van de Chobe rivier. De lunch wordt vandaar voorbereid in onze eigen boordkeuken. De namiddag is ingeruimd om het Chobe National Park te ontdekken. We beginnen daarbij met 4-wheel drive jeeps die het ons mogelijk maken om van heel dichtbij kennis te maken met de vele olifanten die o.a. in dit park leven. In de namiddag bezoeken ze veelvuldig naar de waterkant. We eindigen deze namiddag met een mooie rivier cruise. Het avondeten wordt geserveerd rond het kampvuur.

Dag 21; Kasane – Victoria O,D 90 km
Met de herinneringen aan alle ontmoetingen met de wilde dieren de afgelopen dagen steken we de grens over naar Zimbabwe deze ochtend. Vanaf hier is het slechts een korte rit naar de Victoria watervallen. Vandaag bezoeken we deze spectaculaire watervallen die lokaal ook wel Mosi-oa Tunya (rook die buldert) genoemd worden. Ondanks dat een groot gedeelte van de dag gewijd is aan een blik op de machtige Zambesi rivier terwijl deze omlaag dendert in de Batoka kreek een heel stuk lager, biedt ook de bruisend avontuurlijke stad Victoria een breed assortiment aan activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Voor degenen die het wat rustiger aan willen doen zijn er diverse kunstmarkten en koffiezaakjes in de aanbieding. Ter afsluiting van de dag staat een diner in een van de restaurants aan de rand van de Victoria watervallen.

Dag 22; Victoria – O
Met de vele mogelijkheden die deze omgeving te bieden heeft is het niet moeilijk de dag hier door te brengen. Ter plaatse kan een vrijblijvende keuze gemaakt worden om deze geweldige reis af te sluiten. Na het ontbijt heeft u nog de gelegenheid de laatste souvenirtjes in te slaan of nog een mooie wandeling te maken in de omgeving van ons hotel. In de namiddag volgt de transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Johannesburg vanwaar we vertrekken voor de internationale vlucht via een tussenstop terug naar Nederland.

Dag 23; Dubai – Nederland
Helaas zit ons avontuur er al weer op.

Wijzigingen in het reisschema voorbehouden.

Met onderstaand formulier kunt u een plaats voor deze reis reserveren:

[[[["field32","equal_to","\u00e9\u00e9n persoon"]],[["hide_fields","field51,field49,field36,field12,field15,field19,field40,field18,field42,field20,field45,field24,field46,field27,field48,field53"],["hide_fields"]],"and"]]
1 Stap 1
2 Stap 2

Reserveer uw reis

Met onderstaand formulier kunt u uw reis reserveren. Vul de velden met * altijd in.

Uw persoonlijke gegevens

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in. Geef onderaan de pagina ook aan of u alleen of met z'n tweeën gaat reizen. Indien u met z'n tweeën reist, dient uw reisgezel op de volgende pagina ook zijn/haar gegevens in te vullen.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /
Reist u alleen of met z'n tweeën
Persoonlijke gegevens reiziger 2

Vul hieronder de gegevens in van de tweede reiziger. Indien velden als straat + huisnummer, plaats, telefoon en e-mail gelijk zijn aan die van reiziger 1, hoeven deze niet nog een keer ingevuld te worden.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Telefoon thuisblijvers
Aanvullende opties Reiziger 1
Aanvullende opties Reiziger 2
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /

Na aanmelding ontvangt u een nota van € 500,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en annuleringsverzekering. Vermeld duidelijk bij uw betaling uw bestemming en vertrekdatum. Een nota van het resterende bedrag van de reissom, visumkosten en eventuele 1-persoonskamer-toeslag ontvangt u ongeveer 6 weken voor uw reis. Voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg over het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Tevens maakt u kennis met uw mede-reisgenoten en wordt tevens het visumaanvraagformulier ingevuld. 


Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden hiervan vind op de website van het Calamiteitenfonds. Op verzoek kunnen de voorwaarden u toegestuurd worden.


Reishuis.nl is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Voor meer info kunt u terecht op de site van het VvKR

Reishuis.nl is tevens aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij hen is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Voor meer info kunt u terecht op de site van de stichting GGTO. Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.Vorige
Volgende