WANDELEN OP LA PALMABeleven

La Palma, hét wandeleiland bij uitstek. Mis het niet!

Feb/Mrt 2018

We bieden deze reis 2 keer aan: 20 februari en 13 maart 2018.

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

WANDELEN OP LA PALMA
Nadat we in 2016 de eerste wandelvakantie aanboden blijkt de animo hiervoor groter dan we dachten. Dit jaar hadden we maar liefst 3 gegarandeerde vertrekdata die al zeer vroegtijdig volgeboekt waren! Natuurlijk blijft dit succesvolle programma ook in 2018 bestaan, maar op verzoek van degenen die al met ons mee zijn geweest komt er een nieuwe mogelijkheid.
In 2018 bezoeken we HET wandeleiland bij uitstek: La Palma. Vanwege de ligging is dit het meest groene eiland van alle 8 Canarische eilanden. Ook de routes zijn zeer verrassend. In tegenstelling tot de routes op Tenerife en La Gomera vindt je hier nagenoeg geen echte rondwandelingen. Vandaar dat we ter plaatse gebruik gaan maken van lokaal vervoer. Dus geen eigen chauffeurs die afwisselend achter het stuur zitten. Om de heen en terugreis zo comfortabel mogelijk te maken hebben we besloten rechtstreeks naar het eiland te vliegen. Dit bespaart u een boottocht van 4 uur heen en 4 uur terug op zeer ongunstige tijden van de dag. In de praktijk betekent dit dat we vertrekken vanaf Düsseldorf met Air Berlin of een vergelijkbare maatschappij naar Santa Cruz de La Palma v.v.
Het verblijf is hier in heel mooi complex aan de rand van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma dat op korte loopafstand ligt van ons fraaie hotel; “El Galeon” www.hotelelgaleon.com. Elke dag worden we met een lokale bus naar de beginplek van onze wandelroute gebracht. Na afloop worden we op de aankomstplek weer opgehaald en teruggebracht naar ons hotel. De wandelingen worden evenals op Tenerife en La Gomera begeleidt door professionele wandelgidsen in de Engelse en Spaanse taal. Echter Sebastian en/of Paul zullen deze wandelingen mede begeleiden om voor vertaling te zorgen bij de uitleg onderweg over wat we allemaal gaan zien. Voor de diners gaan we natuurlijk weer gebruik maken van lokale restaurants.


€ 485* PER PERSOON!

*exclusief vlucht


€ 485* PER PERSOON!

*exclusief vlucht

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen:
• 7 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt in Hotel El Galeon in Santa Cruz de la Palma.
• Transfers ter plaatse vliegveld v.v. en dagelijks transfers naar wandelroutes v.v. met lokale bus
• Gekwalificeerde lokale wandelgids gedurende alle wandeltochten
• Eigen persoonlijke 24/7 Spaans en Nederlands sprekende Reishuis.nl begeleiding gedurende de gehele reis.

Niet inbegrepen:
• Vliegticket Düsseldorf-La Palma v.v. (gemiddelde vliegtarief wordt gelijkelijk verdeeld onder de deelnemers)
Ticketprijs momenteel ongeveer € 200,- retour.
• 1-persoons kamertoeslag € 100,00
• Overige maaltijden
• Fooien
• Uitgaven van persoonlijke aard.
• Reis- en annuleringsverzekering.

Noot: Er is geen verplichting om alle wandeltochten mee te doen mocht u een dag thuis willen blijven!

REISSOM:
Vertrek datum:                                   Reissom:

12 Januari 2018                                   € 485,- p.p. excl. vlucht! (eventuele verlenging is mogelijk € 35,- per dag)

20 Februari 2018                                 € 485,- p.p. excl. Vlucht!

13 Maart 2018                                       € 485,- p.p. excl. Vlucht!

Maximaal 16 personen per vertrekdatum.

Het boeken van deze reis is mogelijk via het aanmeldformulier of online op www.reishuis.nl. Na uw boeking ontvangt u een nota van € 250,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 1 maand voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht.

Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschappij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VvKR.

Dag 1; Düsseldorf – Santa Cruz de La Palma (3100 kilometer en 1 uur vroeger dan in Nederland)
Na aankomst volgt een transfer naar het hotel waarna u de rest van de dag vrij bent. Op korte afstand van ons hotel ligt het gezellige centrum van de hoofstad.

Dag 2; Santa Cruz de la Palma O
Route 1; Pica de la Nieve (5,2 km. 4 uur) Laag

Na het ontbijt vertrekken we voor onze eerste wandeling met een lokale gids. Een lokale bus brengt ons weg en haalt ons later op de dag weer op.

Dag 3; Santa Cruz de la Palma O

Route 2; El Tablado-Franceses-Gallegos (9,6 km. 6 uur) Medium


Omdat de wandelingen niet eenzelfde hoogteverschil kennen als op La Gomera en Tenerife is het mogelijk alle dagen te gebruiken om te wandelen. Mocht u toch een dag thuis willen blijven dan is dat geen probleem. Echter de grote variatie zal u zeker verleiden om elke dag mee te gaan!

Dag 4; Santa Cruz de la Palma O
Route 3; Coladas de San Juan (16,4 km. 4 uur) Medium

Gesterkt met een goed ontbijt gaan we vandaag opnieuw op avontuur. Een heel spannend landschap staat vandaag op ons te wachten. Ook vandaag zullen we natuurlijk weer een lokale plek opzoeken voor de avondmaaltijd. Ook de liefhebbers van verse vis komen op La Palma zeker aan hun trekken.Dag 5; Santa Cruz de la Palma O

Wandeltocht 4; Pico Bejenado (7 km. 6 uur) Medium


Gaandeweg zult u merken dat het elke dag gemakkelijker is om de geplande route af te leggen. Behalve een groen eiland is de bloemenweelde hier het hele jaar door ook uitgebreid aanwezig want een echte winter ontbreekt.Dag 6; Santa Cruz de la Palma O
Wandeltocht 5; La Zarza-Cruz del Gallo-Zarza (7,5 km. 4 uur) Medium
Dat het eiland evenals de wandelingen op de beide andere eilanden vele gezichten kent zult u vandaag ook weer aan den lijve ondervinden. Ondanks dat de oppervlakte niet zo groot is maakt dat de diversiteit niet minder. Daarom is elke wandeling weer een nieuwe verassing.

Dag 7; Santa Cruz de la Palma O
Wandeltocht 6; Parque nacional de la Caldera de Taburiente (13,4 km. 6 uur) Medium

Vandaag helaas alweer onze laatste wandeling. En in dit geval les best. Ook dit eiland heeft een prachtig nationaal park waar we vandaar onze laatste kilometers gaan afleggen.

Dag 8; Santa Cruz de la Palma – Nederland O
Omdat het vliegtuig zijn tocht in Duitsland begint kunt u op uw gemak ontbijten alvorens we uitchecken en ons in korte tijd naar het vliegveld gaan begeven voor onze terugreis naar het noorden van Europa.

Met onderstaand formulier kunt u deze reis boeken:

[[[["field32","equal_to","\u00e9\u00e9n persoon"]],[["hide_fields","field51,field49,field36,field12,field15,field19,field40,field18,field42,field20,field45,field24,field46,field27,field48,field53"],["hide_fields"]],"and"]]
1 Stap 1
2 Stap 2
Boek uw reis

Met onderstaand formulier kunt u uw reis boeken. Vul de velden met * altijd in.

Uw persoonlijke gegevens

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in. Geef onderaan de pagina ook aan of u alleen of met z'n tweeën gaat reizen. Indien u met z'n tweeën reist, dient uw reisgezel op de volgende pagina ook zijn/haar gegevens in te vullen.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /
Reist u alleen of met z'n tweeën
Persoonlijke gegevens reiziger 2

Vul hieronder de gegevens in van de tweede reiziger. Indien velden als straat + huisnummer, plaats, telefoon en e-mail gelijk zijn aan die van de eerste reiziger, hoeven deze niet nog een keer ingevuld te worden.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Afronding: optioneel en opmerkingen
Telefoon thuisblijvers
Aanvullende opties Reiziger 1
Aanvullende opties Reiziger 2
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /

Na aanmelding ontvangt u een nota van € 500,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en annuleringsverzekering. Vermeld duidelijk bij uw betaling uw bestemming en vertrekdatum. Een nota van het resterende bedrag van de reissom, visumkosten en eventuele 1-persoonskamer-toeslag ontvangt u ongeveer 6 weken voor uw reis. Voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg over het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Tevens maakt u kennis met uw mede-reisgenoten en wordt tevens het visumaanvraagformulier ingevuld. 


Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden hiervan vind op de website van het Calamiteitenfonds. Op verzoek kunnen de voorwaarden u toegestuurd worden.


Reishuis.nl is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Voor meer info kunt u terecht op de site van het VvKR


Reishuis.nl is tevens aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij hen is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Voor meer info kunt u terecht op de site van de stichting GGTO. Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.

Vorige
Volgende