ONBEZORGD OP REISWie zijn wij?
slide-paul-chi-01

Wij zijn Paul Janssen en Chi-Long Ho.

Samen zijn wij goed voor een enorme kennis op het gebied van reizen met als specialisatie China en Indonesië.

Bezoek een van onze informatiebijeenkomsten in uw regio om vrijblijvend met ons kennis te maken. Hier vindt u de exacte data en locaties van deze informatieve bijeenkomsten. U kunt ook telefonisch contact opnemen of een mail sturen info@reishuis.nl

Onze filosofie: onbezorgd reizen
Reishuis is een jonge en dynamische reisorganisatie met als specialisatie Zuid-oost Azië, Zuid-Afrika en enkele bijzondere Europese bestemmingen zoals Tsjechië, Italië en Tenerife. Dit doen wij met enorm veel enthousiasme en gedrevenheid met het gevolg dat we vele vaste reizigers mogen begroeten.  Inmiddels zijn wij een begrip in onze regio Noord-Limburg en zijn velen u voorgegaan. Ontstaan vanuit een hobby hebben wij service en kwaliteit als prioriteit.

  • Wij zijn uw aanspreekpunt voor uw compleet verzorgde reis.
  • Wij verzorgen uw reis van A tot Z en nemen al uw zorgen uit handen door middel van ons unieke, persoonlijk concept.
  • Wij informeren, regelen, verzorgen en begeleiden uw reis, zodat u altijd een aanspreekpunt heeft voor al uw vragen: voor, tijdens en na de reis.

Bij ons kunt u onbezorgd reizen. Er zullen in de regio Venray, Venlo, Boxmeer, Helmond, Roermond en Heerlen diverse informatiebijeenkomsten worden gehouden. U ontvangt dan informatie omtrent uw reis en kunt op informele wijze kennismaken met uw reisgenoten en uw reisbegeleider(s). U wordt dus niet aan uw lot overgelaten. Uiteraard zullen wij ons tijdens deze bijeenkomsten persoonlijk aan u presenteren en u uitleg geven over onze persoonlijke reisprogramma’s.

Klik hier voor exacte data en reserveringen van deze informatiebijeenkomsten.

Wij gaan met u mee. Wij begeleiden de gehele reis van begin tot eind. Na afloop van de reis verzorgen wij tevens een fotoreünie waarbij u nogmaals met uw reisgenoten gezellig de reis herbeleeft.

Onze kolom inbegrepen is groot en de kolom niet-inbegrepen is zeer klein. Wij beschermen onze gasten tegen lokale handelpraktijken en woekerprijzen. Wij onderhandelen actief met u mee over bijvoorbeeld souvenirs aankopen. Dit alles tegen zeer voordelige prijzenGegarandeerd en gecertificeerd.

Hoe het begon
Sinds 1993 organiseert Paul Janssen al reizen all over the world. Reizen naar Indonesië en USA evenals dichter bij huis zoals Tsjechië. In 2006 ontstond het idee om samen met Jennifer en Chi Ho een reis te organiseren naar China. Jennifer en Chi waren zeer actief met hun Chinees restaurant in Castenray waardoor ze vele vaste gasten hadden. Onder deze gasten bestond er ook een behoefte om het grootse China te zien en te beleven. Ook natuurlijk door de vele verhalen van Chi die sinds eind jaren 90 vele malen in China is geweest. Vooral op culinair en cultureel gebied was er veel te vertellen door Chi.

Na een gedegen voorbereiding van een jaar vertrok onze eerste groep in Juni 2007. Het bleek een groot succes, al onze reizigers waren enorm tevreden en bleven er enthousiast over praten. Eind 2007 werd dezelfde reis nogmaals aangeboden en er bleek een enorme toeloop op onze informatiebijeenkomst te Castenray in november 2007. Dit resulteerde direct in een overboeking. Uiteindelijk hebben we niemand teleur hoeven te stellen en kon iedereen mee. Deze reis telde dan ook meer dan 120 reizigers en hebben we in meerdere kleinere groepen uitgevoerd.

Nu zijn we klaar om u mee te nemen naar veel meer prachtige en onvergetelijke bestemmingen. Bestemmingen dichtbij zoals Tsjechië, Italië, Zuid-Duitsland en Tenerife maar ook verre bestemmingen in Azië zoals China, Indonesië, Vietnam en India of het zeer geliefde Zuid Afrika. Ook Noord en Zuid Amerika zijn niet onbekend, zoals de Verenigde Staten, maar wat dacht u van Peru en een bestemming die wellicht onverwacht absoluut de moeite waard is namelijk Suriname.