ReisgarantieReisgarantie: een veilig gevoel
SGR-logo-kleur

Reishuis.nl is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Voor meer info kunt u terecht op de site van het VvKR

GGTO

Reishuis.nl is tevens aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.  GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij ons is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u bij een van onze aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!

De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast zijn zij gevestigd in Nederland en richten zij zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Het Garantiefonds GGTO is opgericht in januari 2012 en biedt inmiddels een garantie aan de klanten van meer dan 100 gespecialiseerde touroperators.

Voor meer info kunt u terecht op de site van de stichting GGTO.

Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.