TSJECHIË KERST 2017Excursies & Wintersport

Leer Tsjechië kennen met onze excursies of ga een dagje skiën.

December 2017

We bieden deze reis 1 keer aan: vanaf 22 december 2017

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

TSJECHIË 2017
Omdat we steeds vaker gasten mee op reis krijgen die graag terugkeren naar deze bestemming die we inmiddels al voor het 27e opeenvolgende jaar aanbieden, hebben we deze zomer het weekprogramma eens flink op de schop gegooid. Behalve een paradijs voor wintersporters bestaat tegenwoordig het overgrote deel van de gasten uit dagjesmensen die graag meegaan op een van de dagelijkse dagtochten. Natuurlijk blijft onze uitvalsbasis het 3* hotel subterra in Ostrov maar nadat we de afgelopen periode een intensieve studiereis hebben gemaakt kunnen wij u een geheel nieuw dagprogramma aanbieden met voor elk wat wils. We verblijven daarbij in het modernste skigebied van heel Tsjechië! en logeren in het 3* hotel Subterra in Ostrov waar het vriendelijke personeel en de lekkere Boheemse maaltijden garant staan voor een aangenaam verblijf. Het hotel beschikt naast moderne kamers ook over een fraai saunalandschap! Alle kamers zijn voorzien van tv en gratis wifi. Let op!!! Gedurende ons verblijf staat er elke dag graat lekker kerstgebak in het restaurant op u te wachten bij terugkomst in het hotel. Ook is het mogelijk te reserveren voor een professionele massage. Ondanks de toegenomen welvaart blijft het nog steeds een voordelige vakantiebestemming met lage prijzen voor eten en drinken en ook nog goedkope wintersportmogelijkheden vergeleken met de traditionele wintersportlanden. .


€ 320 PER PERSOON


€ 320 PER PERSOON!

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen
• Vervoer per moderne touringcar voorzien van Minibar, toilet en Video
• 5 overnachtingen in 3* Hotel Subterra in Ostrov
• 5 x ontbijtbuffet
• 5 x 3 gangen meerkeuzemenu, waarvan 1 uitgebreid 4-gangen kerstdiner met aperitief en surprise
• Elke dag kerstgebak
• Alle transfers ter plaatse
• Excursieprogramma voor de niet-wintersporters. Entertainmentprogramma in de avonduren
• Eigen persoonlijke 24/7 Reishuis begeleiding.

Niet inbegrepen
• 1 pers. Kamertoeslag € 50,00
• Eventuele huur wintersportuitrusting
• Eventuele ski of snowboardlessen
• Eventuele skipas
• Reisverzekering (inclusief winterdekking) € 20,00
• Annuleringsverzekering € 20,00
• Fooien
• Optionele lokale excursies en entreegelden
• Uitgaven van persoonlijke aard.
• Reis- en annuleringsverzekering.

REISSOM: € 320,00 p.p.
Vertrek datum: 22 december

Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site.
Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VVKR.

DAG 1: NEDERLAND – TSJECHIË (CA 645 KILOMETER)
Vertrek in de ochtend vanaf diverse opstapplaatsen met een moderne comfortabele touringcar van Munckhof reizen met minibar, toilet en video aan boord via de Duitse autosnelwegen naar onze bestemming. Onderweg maken we een stop bij de prachtige kerstmarkt van Annaberg-Bucholz die deze dag voor het laatst gehouden wordt dit jaar. Met een lokaal welkomstdrankje wordt u welkom geheten in het hotel waarna er een heerlijk 3-gangen diner op u te wachten staat.
DAG 2: TSJECHIË (O,D)

Na het ontbijt vertrekken we om 8.30 uur richting Klinovec om de wintersporters weg te brengen. De overige gasten kunnen met Paul mee voor een leuke dagtocht in de omgeving. Vandaag steken we de grens over naar het idyllische plaatsje Seiffen waar alles in het teken staat van het bewerken van hout op talloze manieren. Hier kunt u o.a. het Speelgoedmuseum bezoeken of een van de vele workshops waar u kunt zien wat er voor nodig is om een voorwerp te produceren. Daarna rijden we door naar Neuhausen waar een collectie van meer dan 4000 notenkrakers te zien is. Daarnaast bevindt zich hier de grootste speeldoos ter wereld en natuurlijk de grootste notenkraker! Hierna rijden we middels een stop in Kadan weer terug naar ons hotel waarna we ook onze wintersporters weer gaan ophalen. Na het diner kunt u mee naar de kerstviering in de kerk van Ostrov. Na afloop staat er lekker kerstbrood voor u klaar in het restaurant van ons hotel.
DAG 3: TSJECHIË (O,D)
Nadat we onze winterpsorters hebben weggebracht rijden we met onze eigen bus verder Tsjechië in voor een bezoek aan het fraaie kuuroord Franzensbad wat ons tijdens ons bezoek deze zomer bijzonder verrast heeft. Behalve een prachtig centrum in een natuurrijke omgeving nodigt het Aquaforum u zeker uit tot een bezoek van enkele uren. Natuurliefhebbers worden naar het 6 kilometer verderop gelegen natuurgebied Soos gebracht voor een wandeling door een gebied met heel veel natuurlijke bronnen. In de namiddag rijden we dan weer terug naar het skigebied om de wintersporters mee te nemen naar ons hotel. Het hotel heeft voor deze avond een speciaal kerstdiner voor ons voorbereid. En bij kerst hoort natuurlijk ook een leuk cadeautje! Na het diner staat er een gezellige muziekavond op het programma.
DAG 4: TSJECHIË (O,D)
Nadat we de afgelopen jaren telkens Praag hebben bezocht staat nu Dresden als optionele dagexcursie op het programma. Wat betreft afstand ongeveer even ver als Praag. We vertrekken hiervoor al om 8.00 uur om u een volledige dag te laten genieten van deze plaats die ook wel het Florence aan de Elbe genoemd wordt. Een lokale stadsgids laat u de meest bijzondere plekjes zien. Daarna krijgt u voldoende vrije tijd. Echter voor degenen die het tegenovergestelde willen meemaken van wat er te zien is, bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een zeer boeiende excursie door de zgn. Gläserne Manufaktur van Volkswagen die hier ook te vinden is. Hier wordt de elektrische Golf geproduceerd! Middels een uitgebreide rondleiding door het hele complex krijg u een aardig beeld van onze bewegende toekomst. De wintersporters worden deze dag met een lokale bus naar de skipiste vervoerd en in de namiddag ook weer opgehaald. Na het diner staat er een uitgebreide collectie gezelschapsspellen ter beschikking.
DAG 5: TSJECHIË (O,D)
Vandaag brengen we de wintersporters natuurlijk eerst weer naar het skigebied. Met de overige gasten rijden we naar Klasterec waar het mogelijk is aan een rondleiding mee te doen naar achtereenvolgens het porselein museum, het sprookjes museum en tenslotte het edelstenen museum. Elke rondleiding neemt 50 minuten in beslag. Na afloop rijden we dan via Karlovy Vary terug naar ons hotel waar u de mogelijkheid heeft om met de tandradbaan naar het hoogste punt van deze thermaalstad te rijden. Daarna keren we weer terug naar het skigebied om de wintersporters op te halen. Na het diner is er een gratis bingo avond.
DAG 6: TSJECHIË (O,D)
Na het laatste uitgebreide Tsjechisch ontbijt van deze reis gaan de koffers de bus in en vertrekken we om 9.00 uur richting Nederland. Onderweg maken we evenals op de heenweg nog een verplichte stop vanwege het Europese rijtijdenbesluit. Bij normale weersomstandigheden zullen we tegen de avond weer terug zijn in Nederland. Aansluitend brengen we u dan weer naar de diverse opstapplaatsen.

Wijzigingen in het programma voorbehouden!

Met onderstaand formulier kunt u deze reis boeken:

[[[["field32","equal_to","\u00e9\u00e9n persoon"]],[["hide_fields","field51,field49,field36,field12,field15,field19,field40,field18,field42,field20,field45,field24,field46,field27,field48,field53"],["hide_fields"]],"and"]]
1 Stap 1
2 Stap 2
Boek uw reis

Met onderstaand formulier kunt u uw reis boeken. Vul de velden met * altijd in.

Uw persoonlijke gegevens

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in. Geef onderaan de pagina ook aan of u alleen of met z'n tweeën gaat reizen. Indien u met z'n tweeën reist, dient uw reisgezel op de volgende pagina ook zijn/haar gegevens in te vullen.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /
Reist u alleen of met z'n tweeën
Persoonlijke gegevens reiziger 2

Vul hieronder de gegevens in van de tweede reiziger. Indien velden als straat + huisnummer, plaats, telefoon en e-mail gelijk zijn aan die van de eerste reiziger, hoeven deze niet nog een keer ingevuld te worden.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Afronding: optioneel en opmerkingen
Telefoon thuisblijvers
Aanvullende opties Reiziger 1
Aanvullende opties Reiziger 2
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /

Na aanmelding ontvangt u een nota voor een aanbetaling op uw reis, eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en annuleringsverzekering. Vermeld duidelijk bij uw betaling uw bestemming en vertrekdatum. Een nota van het resterende bedrag van de reissom, visumkosten en eventuele 1-persoonskamertoeslag ontvangt u ongeveer 6 weken voor uw reis. Voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Tevens maakt u kennis met uw mede-reisgenoten en wordt tevens het visum-aanvraagformulier ingevuld.

Reishuis.nl is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Voor meer info kunt u terecht op de site van het VvKR


Reishuis.nl is tevens aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij hen is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Voor meer info kunt u terecht op de site van de stichting GGTO. Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.

Vorige
Volgende