TSJECHIË KERST 2016Excursies & Wintersport

Leer Tsjechië kennen met onze excursies of ga een dagje skiën.

December 2016

We bieden deze reis 1 keer aan: vanaf 22 december 2016.

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

TSJECHIË 2016
In 2016 gaan we voor alweer voor het 26e opeenvolgende jaar richting Tsjechië. Ondanks de toegenomen welvaart in dit voormalige Oostblokland blijft het voor ons nog steeds een erg voordelige vakantiebestemming. Onze reis bestaat dan ook uit een mooi aanbod aan excursies, zodat u het land goed leert kennen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor de liefhebbers om te gaan skiën in het Ertsgebergte. Het verblijf is al die tijd in dezelfde omgeving. Sinds afgelopen winter verblijven we in het gezellige 3* hotel Subterra in Ostrov waar het vriendelijke personeel en de lekkere Boheemse maaltijden garant staan voor een aangenaam verblijf. Dit nieuwe hotel dat eind 2011 geheel gerenoveerd is beschikt naast moderne kamers ook over een fraai saunalandschap! In tegenstelling tot andere jaren is er 1 extra overnachting toegevoegd waardoor het verblijf ter plaatse nog optimaler benut kan worden.


€ 375 PER PERSOON


€ 375 PER PERSOON!

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen
• Vervoer per moderne touringcar voorzien van Minibar, toilet en Video
• 6 overnachtingen in 3* Hotel Subterra in Ostrov
• 6 x ontbijtbuffet
• 6 x 3 gangen meerkeuzemenu, waarvan 1 uitgebreid 4-gangen kerstdiner met aperitief en surprise
• Elke dag kerstgebak
• Alle transfers ter plaatse
• Excursieprogramma voor de niet-wintersporters. Entertainmentprogramma in de avonduren
• Eigen persoonlijke 24/7 Reishuis begeleiding.

Niet inbegrepen
• 1 pers. Kamertoeslag € 60,00
• 6 dagen Skihuur € 75,00
• 6 dagen Snowboardhuur € 80,00
• 6 dagen Langlaufhuur € 70,-
• Skiles Beginners 8 x 2 uur € 80,-
• Skiles Gevorderden 8 x 2 uur € 80,-
• Reisverzekering (inclusief winterdekking) € 20,00
• Annuleringsverzekering € 20,00
• Fooien
• Optionele lokale excursies
• Uitgaven van persoonlijke aard.
• Reis- en annuleringsverzekering.

REISSOM:
Vertrek datum:

Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site.
Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VVKR.

DAG 1: NEDERLAND – TSJECHIË (CA 645 KILOMETER)
Vanaf de diverse opstapplaatsen vertrekken we in de ochtend met een moderne comfortabele touringcar van Munckhof reizen voorzien van een minibar, toilet en video aan boord via de Duitse autosnelwegen naar onze bestemming; het Ertsgebergte. Onze bus blijft gedurende de gehele reis ter plaatse, evenals Paul Janssen die deze reizen al vanaf het eerste jaar zelf organiseert en begeleid. Het gebied u ook kunt wintersporten of gewoon gaan genieten van de omgeving biedt tegenwoordig meerdere mogelijkheden omdat het een samenwerking heeft met het nabij gelegen Oberwiesenthal net over de grens in Duitsland. Onderweg maken we een stop bij een bijzonder mooie Kerstmarkt in het centrum van Erfurt met maar liefst 200 stalletjes direct gelegen naast De Dom . Na het inchecken in ons hotel met een typisch welkomstdrankje staat er een heerlijk 3-gangen diner op u te wachten.
De avond is ter vrije besteding.

DAG 2: TSJECHIË (O,D)
Na het uitgebreide ontbijtbuffet brengen we de wintersporters naar het skigebied dat tegenwoordig op slechts 10 minuten rijden van het hotel gelegen is. De niet-wintersporters kunnen eventueel een heerlijk wandeling maken in de bosrijke omgeving. Met alle andere gasten rijden we de grens over naar Duitsland voor een bezoek aan het likeurmuseum in Crottendorf (vrij entree) en een gratis proeverij, aansluitend rijden we naar Schwarzenberg voor een bezoek aan het fraaie kasteel van Schwarzenberg. Na het diner is er een gezellige spellenavond nieuwe stijl!

DAG 3: TSJECHIË (O,D)
Op deze dag rijden we na ons ontbijt met o.a. typisch Tsjechisch brood en broodjes de bergen in om de wintersporters weg te brengen. Met de dagjesmensen gaan we richting Karlovy Vary voor een bezoek aan het speciale Weinachtshaus (entree CKR 50,-). Daarna rijden we naar het centrum van Karlovy vary waar u een stadswandeling kunt maken. Na terugkomst in het hotel kunt u na het diner mee naar een Tsjechisch-Duitstalige kerstviering in de kerk in het centrum van Ostrov die om 21.00 uur begint. Na afloop staat er lekker Kerstbrood voor u klaar in het restaurant van ons hotel.

DAG 4: TSJECHIË (O,D)
Op deze 1e kerstdag starten we met een vroeg ontbijt en rijden we met de niet-wintersporters vandaag naar Praag voor een optionele excursie. Deze gouden stad biedt rond de kerstdagen een bijzondere sfeer aan de bezoekers. De wintersporters worden met lokaal vervoer naar de skipiste gebracht en ook weer opgehaald. ‘s Avonds staat er een speciaal 4-gangen kerstdiner op het programma.

DAG 5: TSJECHIË (O,D)
Na het ontbijt vertrekken we om 9.00 uur richting de skilift van Jachymov. Hier kunnen de wintersporters weer aan hun afdalingen beginnen. Met de dagjesmensen bezoeken vandaag o.a. de stadjes Kadan en Klasterec met hun mooie historische stadskernen. Via een mooie bosrijke route rijden we in de middag rijden we dan weer terug naar het skigebied om de wintersporters op te halen. Na het diner is er een leuke gratis bingoavond.

DAG 6: TSJECHIË (O,D)
Ook vandaag worden de wintersporters weer eerst naar de skipiste gebracht. Met de dagjesmensen rijden we vandaag naar wellicht de meest indrukwekkende plek in Tsjechië; het voormalige concentratiekamp in Theresiënstadt ofwel Terezin. Hier krijgen we een begeleide rondleiding met een Duitstalige gids. (entree CKR 175,- ). Om 16.00 uur zijn we dan weer terug op de grote parkeerplaats om uiteindelijk met de hele groep weer terug te rijden naar Ostrov. Na het diner is er een gezellige surprise avond.

DAG 7: TSJECHIË (O,D)
De dag van de terugreis is al weer aangebroken. Na een rustige ontbijt rijden we via een gedeeltelijk andere route weer terug naar Nederland waar we bij normale weersomstandigheden tegen de avond weer aan zullen komen om vervolgens iedereen weer bij de diverse opstapplaatsen netjes terug te brengen.

Wijzigingen in het programma voorbehouden!

Met onderstaand formulier kunt u deze reis boeken:

[[[["field32","equal_to","\u00e9\u00e9n persoon"]],[["hide_fields","field51,field49,field36,field12,field15,field19,field40,field18,field42,field20,field45,field24,field46,field27,field48,field53"],["hide_fields"]],"and"]]
1 Stap 1
2 Stap 2
Boek uw reis

Met onderstaand formulier kunt u uw reis boeken. Vul de velden met * altijd in.

Uw persoonlijke gegevens

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in. Geef onderaan de pagina ook aan of u alleen of met z'n tweeën gaat reizen. Indien u met z'n tweeën reist, dient uw reisgezel op de volgende pagina ook zijn/haar gegevens in te vullen.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /
Reist u alleen of met z'n tweeën
Persoonlijke gegevens reiziger 2

Vul hieronder de gegevens in van de tweede reiziger. Indien velden als straat + huisnummer, plaats, telefoon en e-mail gelijk zijn aan die van de eerste reiziger, hoeven deze niet nog een keer ingevuld te worden.

VoornaamZoals vermeld in uw paspoort.
AchternaamZoals vermeld in uw paspoort.
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Paspoortnummer
Paspoort geldig tot...
Afronding: optioneel en opmerkingen
Telefoon thuisblijvers
Aanvullende opties Reiziger 1
Aanvullende opties Reiziger 2
Overige opmerkingen (eventuele allergieën, fysieke beperkingen e.d.)
0 /

Na aanmelding ontvangt u een nota voor een aanbetaling op uw reis, eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en annuleringsverzekering. Vermeld duidelijk bij uw betaling uw bestemming en vertrekdatum. Een nota van het resterende bedrag van de reissom, visumkosten en eventuele 1-persoonskamertoeslag ontvangt u ongeveer 6 weken voor uw reis. Voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Tevens maakt u kennis met uw mede-reisgenoten en wordt tevens het visum-aanvraagformulier ingevuld.

Reishuis.nl is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Voor meer info kunt u terecht op de site van het VvKR


Reishuis.nl is tevens aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij hen is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Voor meer info kunt u terecht op de site van de stichting GGTO. Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.

Vorige
Volgende