HIGHLIGHTS
VAN ZUID-AFRIKASafari

Leer Johannesburg, Kaapstad, het Kruger Park en meer kennen.

September 2021

Wij bieden deze reis 1x aan: op 11 september 2021.

Afrika

Onderdeel van ons Afrikaanse programma.

Highlights van Zuid-Afrika
Nadat we Zuid-Afrika in 2014 voor het eerst in het programma opgenomen hebben blijkt er voor deze bestemming  zoveel belangstelling dat we evenals de afgelopen jaren ook in 2020 weer een door ons zelf samengestelde route kunnen aanbieden voor een eigen besloten Reishuis groep. Paul Janssen zal deze reizen wederom met veel genoegen en enthousiasme gaan begeleiden. Bijzonder is daarbij ook dat we lokaal gebruik zullen maken van een echte Zuid-Afrikaanse gids die ook de Nederlandse taal spreekt zodat u in uw eigen taal deze reis kunt beleven. De meeste maaltijden zijn in deze reis reeds inbegrepen! Ook hebben we een compleet excursiepakket in het programma opgenomen. Op dagen dat dit niet het geval is wordt gestopt op locaties waar u zelf een eigen keuze kunt maken. Vaak is dit bij een Pick ’n Pay waar u zelf iets lekkers kunt kopen als lunch. Deze zeer complete reis is een echte aanrader voor iedereen die Zuid-Afrika echt naturel wil beleven!


€ 2.275 PER PERSOON


€ 2.275 PER PERSOON!

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen:

 • 24/7 Eigen Ruishuis.nl reisleiding uit & thuis die de hele reis met u meemaakt.
 • Alle transfers ter plaatse en rondreis in een truck met extra hoge zitplaatsen en boordkeuken.
 • Verblijf in 3* en 4* accommodaties met 20 overnachtingen in bovengenoemde hotels en lodges.
 • 20 x ontbijt, 9 x lunch 20 x diner (in beschrijving per dag aangegeven als; O,L,D)
 • Voor Zuid-Afrika geldt geen visumplicht!
 • Excursieprogramma incl. 2 dagen game drive in het Krüger Nationaal Park, Diner en dansvoorstelling in het Krügerpark, Lagoon cruise ophet St. Lucia meer, Zulu culturele avond in St. Lucia. Hluluwe game drive, Dorpsbezoek in Cintsa, game drive in hetTsitsikamma national park, wandeltocht met gids, bezoek Cango grotten, Wijnproeverij in Kaapstad,
 • Vaste chauffeur met Nederlands en Zuid-Afrikaans sprekende lokale gids.
 • Transfers van en naar het vliegveld ter plaatse

Niet inbegrepen:

 • Internationale vlucht per Emirates airlines.
 • Transfer van diverse opstapplaatsen naar vliegveld v.v. (dit wordt door ons voor u geregeld)
 • 1-persoons Kamertoeslag € 375,00
 • Fooien, Evt. optionele lokale excursies
 • Uitgaven van persoonlijke aard.
 • Reis/Annuleringsverzekering.

Munteenheid; Zuid-Afrikaans Rand.

REISSOM: € 2.275,- (excl. internationale vlucht) – minimum aantal deelnemers van deze reis is 15 personen
Vertrek datum: 11 september 2021

Na uw boeking ontvangt u een nota ter hoogte van de kosten van het vliegticket als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan. Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO, VvKR en Stichting Calamiteitenfonds.