HIGHLIGHTS
VAN ZUID-AFRIKAHIGHLIGHTS
VAN ZUID-AFRIKASafari

Leer Johannesburg, Kaapstad, het Kruger Park en meer kennen.

2023

Deze reis wordt eenmaal aangeboden: 10 september 2023.

Afrika

Onderdeel van ons Afrikaanse programma.

Highlights van Zuid-Afrika
Nadat we Zuid-Afrika in 2014 voor het eerst in het programma opgenomen hebben blijkt er voor deze bestemming  zoveel belangstelling dat we evenals de afgelopen jaren ook in 2023 weer een door ons zelf samengestelde route kunnen aanbieden voor een eigen besloten Reishuis groep. Paul Janssen zal deze reizen wederom met veel genoegen en enthousiasme gaan begeleiden. Bijzonder is daarbij ook dat we lokaal gebruik zullen maken van onze Zuid-Afrikaanse gids Shaun Cloete die ook de Nederlandse taal spreekt zodat u in uw eigen taal deze reis kunt beleven. Ook hebben we een compleet excursiepakket in het programma opgenomen. Zelfs de meeste maaltijden zijn bij ons al inclusief. Op dagen dat dit niet het geval is wordt gestopt op locaties waar u zelf een eigen keuze kunt maken. Vaak is dit bij een Pick ’n Pay waar u zelf iets lekkers kunt kopen als lunch. Deze zeer complete reis is een echte aanrader voor iedereen die Zuid-Afrika echt naturel wil beleven!


€ 2.640 PER PERSOON


€ 2.640 PER PERSOON!

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen:

 • -24/7 Eigen Ruishuis.nl reisleiding uit & thuis die de hele reis met u meemaakt.
 • Alle transfers ter plaatse en rondreis in een truck met extra hoge zitplaatsen en boordkeuken.
 • Verblijf in 3* en 4* accommodaties met 20 overnachtingen in bovengenoemde hotels en lodges.
 • 20 x ontbijt, 9 x lunch 20 x diner (in beschrijving per dag aangegeven als; O,L,D)
 • Voor Zuid-Afrika geldt geen visumplicht!
 • Bezoek aande drie Rondavels, Bourke’s Luck Potholes en God’s Window
 • 2 dagen game drive in het Krüger Nationaal Park
 • Lagoon cruise op het St. Lucia meer,
 • Zulu culturele avond in St. Lucia. Hluluwe game drive,
 • Dorpsbezoek in Cintsa,
 • Gamedrive met 4x4 jeeps in het Hluhluwe nationaal park.
 • Wandeltocht met locale gids in het Royal Natal Nationaal Park,
 • Bezoek Cango grotten.
 • Wijnproeverij in Kaapstad,
 • Vaste chauffeur met Nederlands en Zuid-Afrikaans sprekende lokale gids.
 • Transfers van en naar het vliegveld ter plaatse

Niet inbegrepen:

 • Internationale vlucht met Emirates.
 • Transfer van diverse opstapplaatsen naar vliegveld v.v.
 • 1-persoons Kamertoeslag € 375,00
 • Fooien, Evt. optionele lokale excursies
 • Uitgaven van persoonlijke aard.
 • Reis/Annuleringsverzekering.

Let op:

U dient in bezit te zijn van een geldig paspoort met een minimale geldigheidsduur van minimaal 6 maanden

Munteenheid; Zuid-Afrikaans Rand.

Minimum aantal deelnemers van deze reis is 15 personen.
Vertrekdatum:                       Reissom:
10 September 2023              € 2640,- p.p. excl. internationale vlucht!

Na uw boeking ontvangt u een nota ter hoogte van de kosten van het vliegticket als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan. Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO, VvKR en Stichting Calamiteitenfonds.

Met onderstaand formulier kunt u een plaats voor deze reis reserveren:
1 Stap 1
2 Stap 2
Reserveer uw reis

Met onderstaand formulier kunt u uw reis reserveren. Vul de velden met * altijd in.

Uw persoonlijke gegevens

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in. Geef onderaan de pagina ook aan of u alleen of met z'n tweeën gaat reizen. Indien u met z'n tweeën reist, dient uw reisgezel op de volgende pagina ook zijn/haar gegevens in te vullen.

Reist u alleen of met z'n tweeën
Persoonlijke gegevens reiziger 2

Vul hieronder de gegevens in van de tweede reiziger. Indien velden als straat + huisnummer, plaats, telefoon en e-mail gelijk zijn aan die van de eerste reiziger, hoeven deze niet nog een keer ingevuld te worden.

Afronding: optioneel en opmerkingen
Aanvullende opties Reiziger 1
Aanvullende opties Reiziger 2
reCaptcha v3

Na aanmelding ontvangt u een nota van € 500,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en annuleringsverzekering. Vermeld duidelijk bij uw betaling uw bestemming en vertrekdatum. Een nota van het resterende bedrag van de reissom, visumkosten en eventuele 1-persoonskamer-toeslag ontvangt u ongeveer 6 weken voor uw reis. Voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg over het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Tevens maakt u kennis met uw mede-reisgenoten en wordt tevens het visumaanvraagformulier ingevuld. 


Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden hiervan vind op de website van het Calamiteitenfonds. Op verzoek kunnen de voorwaarden u toegestuurd worden.


Reishuis.nl

is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Voor meer info kunt u terecht op de 

site van het VvKR


Reishuis.nl is tevens aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij hen is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Voor meer info kunt u terecht op de site van de stichting GGTO. Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.


keyboard_arrow_leftVorige
Volgendekeyboard_arrow_right