Indonesië - Gordel van SmaragdHIGHLIGHTS
VAN ZUID-AFRIKASUMATRA-JAVA-BALI

Ontdek de Gordel van Smaragd tijdens een 24-daagse rondreis!

2023

Deze reis wordt eenmaal aangeboden: 6 juni 2023.

Azië

Onderdeel van ons Aziatische programma.

23-DAAGSE JUBILEUM RONDREIS SUMATRA-JAVA-BALI
Het was in 1995 dat Paul Janssen van Reishuis.nl voor het eerst een bezoek bracht aan dit prachtige land. Hij was op slag verliefd op deze bestemming en de altijd vriendelijke bevolking. Deze reis die al vanaf het begin in het reishuis.nl programma zit, heeft alle deelnemers tot nu toe zonder enige uitzondering boven verwachting verrast. Dit mede door de begeleiding onderweg en ter plaatse met onze vaste Nederlands sprekende gidsen op Java en Bali. Alle Reishuis gasten die deze reis in het verleden met ons gemaakt hebben kunnen zonder enige uitzondering vertellen hoe bijzonder deze ervaring voor hun geweest is. Door de nauwe lokale contacten ter plaatse kunnen wij u dit prachtige land met heel veel Nederlandse trekjes op een bijzondere manier laten beleven.

Deze reis is nagenoeg volpension.


€ 1.995 PER PERSOON


€ 1.995 PER PERSOON!

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen:

 • Landarrangement incl. alle maaltijden zoals beschreven O=Ontbijt L=Lunch D=Diner
 • Transfer vliegveld – hotel – vliegveld in Jakarta
 • 21 dagen airconditioned touringcar of busje
 • 21 nachten accommodatie INCLUSIEF VOLPENSION zoals beschreven per dag!
 • Tolgelden, Parkeergelden en kosten oversteek veerboot Java naar Bali
 • Entreegelden en lokale gidsen
 • 21 dagen Nederlands sprekende gidsen
 • Real-time reisverslag verzorgd door uw eigen 24/7 Reishuis reisleiding

Niet inbegrepen:

 • Transfer vanaf diverse opstapplaatsen naar het vliegveld v.v.
 • Vliegticket Europa – Indonesië v.v.
 • Vliegtickets Jakarta-Medan, Medan-Bandung, Denpasar-Jakarta
 • Fooien (ongeveer € 3,50 per dag)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Overige maaltijden
 • Eventuele optionele excursie
 • Reis en annuleringverzekering 1-persoonskamer toeslag € 575,-

Vertrekdatum:           Reissom:       

6 Juni 2023                  € 1995,-          

Minimum aantal deelnemers: 12

Deze reis is ook individueel te boeken vanaf 2 personen.

Het boeken van deze reis is mogelijk via het aanmeldformulier of online op www.reishuis.nl

Na uw boeking ontvangt u een nota ter hoogte van de kosten van het Internationale vliegticket als aanbetaling op uw reis. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht. Tevens maakt u kennis met uw mede reisgenoten en wordt tevens het visum aanvraag formulier ingevuld. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschappij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan. Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VvKR.

Met onderstaand formulier kunt u een plaats voor deze reis reserveren:
1 Stap 1
2 Stap 2
Reserveer uw reis

Met onderstaand formulier kunt u uw reis reserveren. Vul de velden met * altijd in.

Uw persoonlijke gegevens

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in. Geef onderaan de pagina ook aan of u alleen of met z'n tweeën gaat reizen. Indien u met z'n tweeën reist, dient uw reisgezel op de volgende pagina ook zijn/haar gegevens in te vullen.

Reist u alleen of met z'n tweeën
Persoonlijke gegevens reiziger 2

Vul hieronder de gegevens in van de tweede reiziger. Indien velden als straat + huisnummer, plaats, telefoon en e-mail gelijk zijn aan die van de eerste reiziger, hoeven deze niet nog een keer ingevuld te worden.

Afronding: optioneel en opmerkingen
Aanvullende opties Reiziger 1
Aanvullende opties Reiziger 2
reCaptcha v3

Na aanmelding ontvangt u een nota van € 500,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en annuleringsverzekering. Vermeld duidelijk bij uw betaling uw bestemming en vertrekdatum. Een nota van het resterende bedrag van de reissom, visumkosten en eventuele 1-persoonskamer-toeslag ontvangt u ongeveer 6 weken voor uw reis. Voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg over het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Tevens maakt u kennis met uw mede-reisgenoten en wordt tevens het visumaanvraagformulier ingevuld. 


Op deze overeenkomst is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden hiervan vind op de website van het Calamiteitenfonds. Op verzoek kunnen de voorwaarden u toegestuurd worden.


Reishuis.nl

is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Voor meer info kunt u terecht op de 

site van het VvKR


Reishuis.nl is tevens aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij hen is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Voor meer info kunt u terecht op de site van de stichting GGTO. Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.


keyboard_arrow_leftVorige
Volgendekeyboard_arrow_right