ITALIË

Ligurische Bloemenrivièra

ITALIË: Ligurische Bloemenrivièra


In 2024 vliegen we weer naar wellicht een van de mooiste delen van het vasteland van Italië: De Ligurische Bloemenrivièra met als kroonjuweel Cinque Terre - 5 Pittoreske vissersdorpjes die in de bergen hun moederdorp hebben. Deze vijf dorpen zijn geheel autovrij en alleen wandelend of met een speciale spoorlijn door vele tunnels te bereiken. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan o.a. Massa en Carrara bekend om zijn marmergroeves. Ook Pisa mag niet ontbreken natuurlijk. Verder zien we deze week Lucca, La Spezia met PortoVenere, Volterraen tenslotte San Gimignano. U reist comfortabel met het vliegtuig in 1.30 uur van Eindhoven naar het vliegveld van Pisa. Hier staat een comfortabele touringcar klaar om ons gedurende de gehele week naar de diverse bezienswaardigheden te vervoeren. Ons verblijfshotel ***hotel Eco del Mare is gelegen in Marina di Massa direct aan de kust in Versilia. U verblijft in mooie kamers op basis van halfpension met een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avond een 3-gangen diner met saladebuffet als vooraf. Daarnaast is onbeperkt water en wijn bij de maaltijd inbegrepen! Ter plaatse nemen we u mee naar bijzondere plekjes waaronder natuurlijk ook naar een aantal bekende bezienswaardigheden.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

vanaf € 795,- per persoon

14 april 2024

Reisinformatie en boekingen


Inbegrepen;

 • Transfer vliegveld Pisa naar Marina di Massa
 • Gebruik luxe touringcar ter plaatse gedurende de gehele reis
 • 7 Overnachtingen op basis van halfpension in 3* hotel Eco del Mare in Marina di Massa in Versilia
  Let op!!! Dit is inclusief onbeperkt water en huiswijn wit en rood tijdens het diner.
 • Nederlands sprekende gidsen op dag 3,4, en 7
 • Uitgebreide proeverij met wijn en streekproducten
 • Cinque Terre Card Train Multiservice
 • Toeristenbelasting

Niet inbegrepen;

 • Vliegtickets Nederland-Italië v.v. vanaf Eindhoven.
 • 1-persoonskamer kamertoeslag € 140,- 
 • Overige maaltijden                     
 • Eventuele fooien
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en annuleringsverzekering

Vertrekdatum: 14 april 2024

Reissom:
Bij minimaal 25 personen € 845,-
Bij minimaal 30 personen € 795,-

Na uw boeking/reservering ontvangt u een nota als aanbetaling op uw reis, dit bedrag is in de meeste gevallen ter hoogte van uw vliegticket. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een besloten informatiebijeenkomst om met elkaar kennis te maken en ontmoet u uw reisgenoten. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een uitleg over het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Indien van toepassing wordt tevens het visum-aanvraagformulier ingevuld. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschappij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw vliegticket dan in een andere klasse te boeken: de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boekings- en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO, VvKR en stichting Calamiteitenfonds. Er geldt een verplichte bijdrage voor het GGTO fonds van €18,00 per boeking.