Italië - Ligurische Bloemenriviéra


RELAXEN

De Ligurische Bloemenriviëra met als kroonjuweel Cinque Terre.

2023

Deze reis wordt eenmaal aangeboden: 14 april 2023.

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

De Ligurische Bloemenriviëra
In 2023 vliegen we weer naar misschien wel een van de mooiste delen van dit land: De Ligurgische Bloemen riviëra met als kroonjuweel Cinque Terre; 5 Pittoreske vissersdorpjes die in de bergen hun moederdorp hebben. Deze vijf dorpen zijn geheel autovrij en alleen wandelend of met een speciale spoorlijn door vele tunnels te bereiken. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan o.a. Massa en Carrara bekend om zijn marmergroeves. Ook Pisa mag niet ontbreken natuurlijk. Verder zien we deze week Lucca, La Spezia met Porto Venere, Volterra en tenslotte San Gimignano.  In plaats van 2 dagen heen en 2 dagen terug in de bus reist u comfortabel met het vliegtuig in 1.30 uur naar het vliegveld van Pisa vanaf Eindhoven. Hier staat een comfortabele touringcar klaar om ons gedurende de gehele week naar de diverse bezienswaardigheden te vervoeren. Ons verblijfshotel ***hotel Eco del Mare is gelegen in Marina di Massa direct aan de kust in Versilia. U verblijft in mooie kamers op basis van halfpension met een rijkelijk ontbijtbuffet en ’s avond een 3-gangen diner met saladebuffet als vooraf. Daarnaast is onbeperkt water en wijn bij de maaltijd inbegrepen! Ter plaatse nemen we u mee naar bijzondere plekjes waaronder natuurlijk ook naar een aantal bekende bezienswaardigheden.


Vanaf € 795 PER PERSOON

*exclusief vlucht

Vanaf € 795 PER PERSOON!

*exclusief vlucht

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen;

 • Transfer vliegveld Pisa naar Marina di Massa
 • Gebruik luxe touringcar ter plaatse gedurende de gehele reis                                                                                         7
 • Overnachtingen op basis van halfpension in 3* hotel Eco del Mare in Marina di Massa in Versilia
  Let op!!! Dit is inclusief onbeperkt water en huiswijn wit en rood tijdens het diner.
 • Nederlands sprekende gidsen op dag 2,4, en 6 incl. gebruik persoonlijk audio systeem
 • Uitgebreide proeverij met wijn en streekproducten
 • Cinque Terre Card Train Multiservice
 • Toeristenbelasting

Niet inbegrepen;

 • Vliegticket Nederland-Italië vanaf Eindhoven. (in 2019 ongeveer € 100,- p.p. retour)
 • 1-persoonskamer kamertoeslag € 140,-
 • Overige maaltijden
 • Eventuele fooien
 • Uitgaven van persoonlijke aard                                                                                                                 
 • Reis- en annuleringsverzekering

Vertrekdatum:

14 april 2023                       

Reissom:
Bij minimaal 25 personen € 845,-
Bij minimaal 30 personen € 795,-  

 

Na uw boeking ontvangt u een nota ter hoogte van de kosten van het vliegticket als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan. Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO, VvKR en Stichting Calamiteitenfonds.