KROATIË / ISTRIË

KROATIË / ISTRIË


Na de succesvolle eerdere edities brengen we ook in 2024 weer een bezoek aan deze prachtige bestemming. De heen- en terugreis is per vliegtuig waardoor u binnen 2 uur al op uw bestemming bent. Dit bespaart u 4 reisdagen per bus en u komt lekker uitgerust aan. We gaan wederom gebruik maken van hetzelfde hotel; het fraaie 4*Remisens Marina in Moscenicka Draga direct aan de kust met een gezellige boulevard. Dit hotel staat o.a. bekend om zijn luxe en zeer uitgebreide maaltijden in buffetvorm. Een drankenbuffet met wijn, bier en frisdranken is ook inbegrepen. Het hotel heeft een groot overdekt en verwarmd binnenzwembad. Dus zeker uw zwemkleding meenemen. Ter plaatse worden we begeleidt door onze vaste Duits sprekende gids Anna Maria. Geniet met samen met ons van het prachtige Kroatië en Istrië in het bijzonder. Let op!!! Om iedereen gelijkwaardige plekken in de touringcar aan te kunnen bieden hanteren wij een roulatiesysteem gedurende de dagelijkse ritten.
Image
Image
Image
Image
Image

vanaf € 755,- per persoon

10 mei 2024

Reisinformatie en boekingen


Inbegrepen:

 • 7 Overnachtingen in het fraaie 4* Remisens hotel Marina in Moscenicka Draga
 • Luxe ontbijt en dinerbuffet  (dispenser dranken zoals wijn, bier, water, cola jus d’orange zijn reeds inbegrepen!)
 • Alle transfers zoals beschreven
 • Beschreven programma inclusief entreegelden; Basiliek in Porec, Trsat castle, Plitvice Nationaal park.
 • Boot/ferry transfer met de bus naar Cres. Wijn en Truffel proeverij. Toeristen belasting
 • Nederlandstalige lokale gids en eigen persoonlijke Reishuis begeleiding 24/7 uit & thuis.

Niet inbegrepen:

 • Transfer naar de luchthaven
 • Vliegtickets  naar Pula met Transavia of Ryanair
 • 1-persoons kamertoeslag € 110,00
 • Overige maaltijden en dranken
 • Fooien en Optionele lokale excursies en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en annuleringsverzekering

Vertrek datum: 10 mei 2024

REISSOM:

Bij minimaal 20 deelnemers € 795,-
Bij minimaal 25 deelnemers € 755,-

Na uw boeking/reservering ontvangt u een nota als aanbetaling op uw reis, dit bedrag is in de meeste gevallen ter hoogte van uw vliegticket. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een besloten informatiebijeenkomst om met elkaar kennis te maken en ontmoet u uw reisgenoten. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een uitleg over het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Indien van toepassing wordt tevens het visum-aanvraagformulier ingevuld. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschappij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw vliegticket dan in een andere klasse te boeken: de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boekings- en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO, VvKR en stichting Calamiteitenfonds. Er geldt een verplichte bijdrage voor het GGTO fonds van €18,00 per boeking.