WANDELEN OP LA PALMABeleven

La Palma, hét wandeleiland bij uitstek. Mis het niet!

November 2021

We bieden deze reis 1 keer aan: 15 november 2021

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

WANDELEN OP LA PALMA
Nadat we in 2016 de eerste wandelvakantie aanboden blijkt de animo hiervoor groter dan we dachten. Dit jaar hadden we maar liefst 3 gegarandeerde vertrekdata die al zeer vroegtijdig volgeboekt waren! Natuurlijk blijft dit succesvolle programma ook in 2020. In 2020 bezoeken we HET wandeleiland bij uitstek: La Palma. Vanwege de ligging is dit het meest groene eiland van alle 8 Canarische eilanden. Ook de routes zijn zeer verrassend. In tegenstelling tot de routes op Tenerife en La Gomera vindt je hier nagenoeg geen echte rondwandelingen. Vandaar dat we ter plaatse gebruik gaan maken van lokaal vervoer. Dus geen eigen chauffeurs die afwisselend achter het stuur zitten.

Om de heen en terugreis zo comfortabel mogelijk te maken hebben we besloten rechtstreeks naar het eiland te vliegen. Dit bespaart u een boottocht van 4 uur heen en 4 uur terug op zeer ongunstige tijden van de dag. In de praktijk betekent dit dat we vertrekken vanaf Düsseldorf met Air Berlin of een vergelijkbare maatschappij naar Santa Cruz de La Palma v.v. Het verblijf is hier in heel mooi complex aan de rand van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma dat op korte loopafstand ligt van ons fraaie hotel; “El Galeon” www.hotelelgaleon.com. Elke dag worden we met een lokale bus naar de beginplek van onze wandelroute gebracht. Na afloop worden we op de aankomstplek weer opgehaald en teruggebracht naar ons hotel.

De wandelingen worden evenals op Tenerife en La Gomera begeleidt door professionele wandelgidsen. Paul zal deze wandelingen mede begeleiden om voor vertaling te zorgen bij de uitleg onderweg over wat we allemaal gaan zien. Voor de diners gaan we natuurlijk weer gebruik maken van lokale restaurants.


€ 555* P.P.!

*exclusief vlucht


€ 555* PER PERSOON!

*exclusief vlucht

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen:

  • 7 nachten verblijf op basis van logies en uitgebreid luxe ontbijt in Hotel El Galeon in Santa Cruz de la Palma.
  • Transfers ter plaatse vliegveld v.v. en dagelijks transfers naar wandelroutes v.v. met lokale bus
  • Gekwalificeerde lokale wandelgids gedurende alle wandeltochten
  • Eigen persoonlijke 24/7 Spaans en Nederlands sprekende Reishuis.nl begeleiding gedurende de gehele reis.

Niet inbegrepen:

  • Vliegticket Düsseldorf – La Palma v.v.
  • 1-persoons kamertoeslag € 130,00
  • Overige maaltijden
  • Fooien
  • Uitgaven van persoonlijke aard.

Reis- en annuleringsverzekering.

Noot: Er is geen verplichting om alle wandeltochten mee te doen mocht u een dag thuis willen blijven!

REISSOM:
Vertrek datum:                                   Reissom:
15 november 2021                            
€ 555,- p.p. excl. Vlucht!

Verlengen is mogelijk.

Minimaal 12 personen; maximaal 16 personen

Na uw boeking ontvangt u een nota ter hoogte van de kosten van het vliegticket als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan. Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO, VvKR en Stichting Calamiteitenfonds.