TENERIFE ANDERS BELEVEN VOLGEBOEKTBeleven

Tenerife, meer dan zon en strand. Ontdek het andere Tenerife.

2021

Vertrekdata: 7, 14 en 21 november 2021

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

TENERIFE ANDERS BELEVEN
Wat begon als een eenmalig aanbod is inmiddels wegens aanhoudend succes al vele jaren in ons programma aanwezig. Een vliegvakantie waarbij u het andere Tenerife leert kennen. De meeste mensen denken alleen aan zon zee en strand. Echter het achterland en zijn vriendelijke bevolking heeft veel meer te bieden dan dat. Vanwege het feit dat de levenspartner van Paul Janssen geboren en getogen is op dit eiland van de eeuwige lente is het mogelijk u het grootste van de inmiddels 8 Canarische eilanden anders te laten zien. Vanwege de kleinschalige aanpak komen we op plekken die de grote reisaanbieders niet aan kunnen bieden. Behalve het bezoeken van bijzondere plekken laten we u ook kennismaken met de lokale eetgewoonten. U luncht of dineert regelmatig in lokale restaurants ook wel Guachinches genaamd waar u veelal producten van de eigen landerijen voorgeschoteld krijgt. U zult merken dat de plekken die we bezoeken ook geen toeristische prijzen rekenen voor eten en drinken. Vaak soms zelf de helft! Ook de vis is hier echt dagvers gevangen in de Atlantische oceaan die pal voor de deur ligt. U verblijft in HET toeristencentrum van Tenerife; Los Cristianos/Playa de Las Americas dat met zijn wandelboulevard van maar liefst 17 kilometer lengte jaarlijks toeristen van over de hele wereld aantrekt vanwege het geweldige klimaat. 


€ 395 PER PERSOON

exclusief vlucht

€ 395 PER PERSOON!

exclusief vlucht

Reis- en prijsinformatie
Alle reizen zijn VOLGEBOEKT.

Inbegrepen:

 • Gebruik huurauto’s exclusief brandstof en parkeergelden. (ongeveer € 20,00 per persoon)
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt (O) in het Castle Harbour complex in Los Cristianos
 • Hierboven beschreven programma exclusief entreegelden.
 • Duitstalige lokale gidsen in La Laguna en in Icod de Los Vinos (Cuevas de los Vientos).
 • Eigen persoonlijke Spaans en Nederlands sprekende Reishuis begeleiding 24/7 uit & thuis.

 Niet inbegrepen:

 • Vlucht Tenerife v.v.
 • 1 pers. Kamertoeslag € 200,-
 • Overige maaltijden
 • Eventuele entreegelden
 • Fooien
 • Optionele lokale excursies
 • Uitgaven van persoonlijke aard.
 • Reis- en annuleringsverzekering.

Het boeken van deze reis is mogelijk via het aanmeldformulier. Na uw boeking ontvangt u een nota van € 250,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 1 maand voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht.

Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschap-pij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VvKR.