TENERIFE ECHT WEER HELEMAAL ANDERS BELEVENTENERIFE ANDERS BELEVENBeleven

Tenerife, meer dan zon en strand. Ontdek het andere Tenerife.

2022

Deze reis wordt eenmaal aangeboden: 6 november 2022.

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

Tenerife echt weer HELEMAAL anders beleven
Wat begon als een eenmalig aanbod is inmiddels wegens aanhoudend succes al vele jaren in ons programma aanwezig. Een vliegvakantie waarbij u het andere Tenerife leert kennen. De meeste mensen denken alleen aan zon zee en strand. Echter het achterland en zijn vriendelijke bevolking heeft veel meer te bieden dan dat. Vanwege de kleinschalige aanpak komen we op plekken die de grote reisaanbieders niet aan kunnen bieden. Behalve het bezoeken van bijzondere plekken laten we u ook kennismaken met de lokale eetgewoonten. U luncht of dineert regelmatig in lokale restaurants ook wel Guachinches genaamd waar u veelal producten van de eigen landerijen voorgeschoteld krijgt. U zult merken dat de plekken die we bezoeken ook geen toeristische prijzen rekenen voor eten en drinken. Vaak soms zelf de helft! U verblijft in HET toeristencentrum van Tenerife; Los Cristianos/Playa de Las Americas dat toeristen van over de hele wereld aantrekt vanwege het geweldige klimaat.


€ 495 PER PERSOON!

exclusief vlucht

€ 495 PER PERSOON!

exclusief vlucht

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen:

 • Gebruik huurauto’s exclusief brandstof en parkeergelden. (Afgelopen reis ongeveer € 20,00 per persoon)
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt in Castle Harbour complex in Los Cristianos
 • Hierboven beschreven programma exclusief entreegelden.
 • Eigen persoonlijke Spaans en Nederlands sprekende Reishuis reisleiding 24/7 uit & thuis.


Niet inbegrepen:

 • Transfer naar het vliegveld 
 • Vlucht Nederland/Duitsland naar Tenerife v.v.
 • 1-persoonskamer toeslag € 200,00. 
 • Overige maaltijden
 • Eventuele entreegelden voor optionele excursies
 • Fooien en Uitgaven van persoonlijke aard.
 • Reis- en annuleringsverzekering.

REISSOM: € 495,-
Vertrek datum: 6 november 2022

Het boeken van deze reis is mogelijk via het aanmeldformulier. Na uw boeking ontvangt u een nota van € 250,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 1 maand voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht.

Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschap-pij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VvKR.