WANDELEN OP TENERIFE

TENERIFE: 8-daagse wandelvakantie


Na een eerste zeer geslaagde wandelvakantie begin 2016 is het inmiddels een vast onderdeel van ons programma. We vliegen hierbij vanaf Weeze rechtstreeks naar Tenerife. Met een lokale professionele wandelgids laten we u een aantal van de mooiste wandelroutes van het eiland ervaren. De gemiddelde wandeltijd varieert van 4 tot 6 uur per dag. U verblijft op Tenerife in HET toeristencentrum; Los Cristianos/Playa de Las Americas dat met zijn boulevard van maar liefst 17 kilometer lengte toeristen uit de hele wereld trekt vanwege het geweldige klimaat. In de avonduren nemen we u telkens mee naar lokale restaurants waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd. En hier hoeft u niet te schrikken van de rekening! 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

vanaf € 675,- per persoon

14 november 2024

Reisinformatie en boekingen


Inbegrepen:

  • Gebruik huurauto’s exclusief brandstof en parkeergelden. (ongeveer € 20,- per persoon)
  • 7 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt in het Castle Harbour complex in Los Cristianos
  • Gekwalificeerde lokale wandelgids 
  • Eigen persoonlijke 24/7 Spaans en Nederlands sprekende Reishuis.nl begeleiding gedurende de gehele reis.

Niet inbegrepen:

  • Vliegticket Weeze-Tenerife v.v. 
  • 1-persoons kamertoeslag € 200,00
  • Overige maaltijden
  • Fooien
  • Uitgaven van persoonlijke aard.
  • Reis- en annuleringsverzekering.

Noot:

Er is geen verplichting om alle wandeltochten mee te doen mocht u een dag thuis willen blijven!

REISSOM: € 675,- p.p. excl. vlucht

Vertrekdatum: 14 november 2024

Na uw boeking/reservering ontvangt u een nota als aanbetaling op uw reis, dit bedrag is in de meeste gevallen ter hoogte van uw vliegticket. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een besloten informatiebijeenkomst om met elkaar kennis te maken en ontmoet u uw reisgenoten. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een uitleg over het volledige reisprogramma en kunt u met al uw vragen terecht. Indien van toepassing wordt tevens het visum-aanvraagformulier ingevuld. Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen bij de luchtvaartmaatschappij niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw vliegticket dan in een andere klasse te boeken: de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boekings- en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO, VvKR en stichting Calamiteitenfonds. Er geldt een verplichte bijdrage voor het GGTO fonds van €18,00 per boeking.