WANDELEN OP LA GOMERA & TENERIFEBeleven

3 wandeltochten op La Gomera – 3 wandeltochten op Tenerife!

Mrt/mei 2019

We bieden deze reis 2 keer aan: 28 maart 2019 en 4 mei 2019

Europa

Onderdeel van ons Europese programma.

10-daagse wandelvakantie
Na een eerste zeer geslaagde wandelvakantie begin 2016 gaan we verder met het aanbieden van dit programma. We vliegen hierbij vanaf Weeze met Ryanair rechtstreeks naar Tenerife. Hier staan busjes klaar om ons gedurende de reis overal heen te rijden. De eerste 3 nachten verblijven we op La Gomera waar we een 3-tal prachtige wandeltochten maken met een professionele lokale gids die onderweg ook vertelt wat we allemaal zien. Dat is ook het geval met de 3 georganiseerde wandeltochten op Tenerife waar we de laatste 6 nachten van deze reis zullen verblijven in het zonnige zuiden waar de temperatuur altijd aangenaam is. De gemiddelde wandeltijd varieert van 4 tot 7 uur per dag. Door de kleinschalige aanpak (maximaal 15 deelnemers per groep) rijden we naar bijzondere plekjes. U zult merken dat hier geen toeristische prijzen gerekend worden voor eten en drinken. Ook de vis is hier bijvoorbeeld echt dagvers gevangen in de Atlantische oceaan die pal voor de deur ligt. U verblijft op Tenerife in HET toeristencentrum van Tenerife; Los Cristianos/Playa de Las Americas dat met zijn boulevard van maar liefst 17 kilometer lengte toeristen uit de hele wereld trekt vanwege het geweldige klimaat.


€ 595 PER PERSOON


€ 595 PER PERSOON!

Reis- en prijsinformatie
Inbegrepen:
• Gebruik huurauto’s exclusief brandstof en parkeergelden. (Ongeveer € 10,00 per persoon)
• Retour ticket Ferry Los Cristianos-La Gomera
• 3 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt in Hotel Colombina in San Sebastian de La Gomera
• 6 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt in het Castle Harbour complex of vergelijkbaar in Los Cristianos
• Gekwalificeerde lokale wandelgids gedurende alle wandeltochten
• Eigen persoonlijke 24/7 Spaans en Nederlands sprekende Reishuis.nl begeleiding gedurende de gehele reis.

Niet inbegrepen:
• Vliegticket Weeze-Tenerife v.v. (het gemiddelde vliegtarief wordt gelijkelijk verdeeld onder het aantal deelnemers)
• 1-persoons kamertoeslag € 150,00
• Overige maaltijden
• Fooien
• Uitgaven van persoonlijke aard.
• Reis- en annuleringsverzekering.

REISSOM: € 595,-
Vertrekdagen: 28 maart 2019 | 4 mei 2019

Verlengen is mogelijk.

Er is geen verplichting om alle wandeltochten mee te doen mocht u een dag thuis willen blijven!

Na uw boeking ontvangt u een nota van € 250,- als aanbetaling op uw reis eventueel vermeerderd met de kosten van de reis en/of annuleringsverzekering. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de reis wordt u uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst. Hier krijgt u een uitleg van het volledige reis programma en kunt u met al uw vragen terecht.

Luchtvaartmaatschappijen hebben een bepaald aantal stoelen beschikbaar per klasse. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij Reishuis boekt, de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar is. Reishuis dient uw reis dan in een andere klasse te boeken; de mogelijke meerprijs wordt altijd vooraf met u besproken alvorens wij tot boeking overgaan.

Op al onze reizen zijn de algemene boeking en reisvoorwaarden van kracht vermeld op onze site. Reishuis.nl is deelnemer GGTO en VvKR.