Nieuwsbrief januari 2017

Chi Long HoReisverslagen

REISNIEUWTJES

Veel reisliefhebbers zijn op dit moment al bezig geweest of nog bezig met het smeden van nieuwe vakantieplannen voor 2017. Nadat wij afgelopen november onze inmiddels traditionele en zeer succesvolle reiscafé s hadden afgesloten met deze keer zelfs 2 x een uitverkochte bijeenkomst waren er al meteen een aantal bezoekers die hun nieuwe reis gereserveerd hebben. Hiervoor zijn wij u zeer erkentelijk.

Reizen met gegarandeerd vertrek

Inmiddels zijn er al een aantal reizen die de status gegarandeerd vertrek hebben zoals o.a. de drie wandelvakanties naar La Gomera en Tenerife, de carnavalsreis naar Tsjechië die in november al helemaal volgeboekt zat en China en Zuid-Afrika. Ook de speciale rondreis naar Peru zal dit jaar uitgevoerd kunnen worden.
Een aantal van onze andere reizen die voor 2017 op het programma staan hebben deze status ook al bijna bereikt. Als u reisplannen heeft maar deze nog niet heeft omgezet in een reservering, wacht dan niet te lang zodat wij degenen die al geboekt hebben ook het sein groen kunnen geven. Onze nieuw toegevoegde bestemmingen geven ook degenen die al meerdere reizen met ons gemaakt hebben weer voldoende nieuwe impulsen.

Extra groepsreis zomer 2017 naar Indonesië

Omdat er blijkbaar toch animo is om in de zomer(school)vakantie het prachtige Indonesië met Sumatra Java en Bali te bezoeken is besloten om deze toe te voegen aan ons reisprogramma. Voor ouders met schoolgaande kinderen is het vaak lastig om in deze periode een dergelijke bestemming te bezoeken. Iedereen die met ons deze bestemming bezocht heeft zal kunnen beamen dat het een waar paradijs is voor ons als Europeanen met heel veel Nederlandse herkenbaarheid in dit land wat meer dan 300 jaar een Nederlandse kolonie is geweest en waarvan er nog veel overblijfselen te zien zijn.

Reiscafé’s februari

Voor degen die in november niet in de gelegenheid waren een van onze Reiscafe’s bij te wonen bestaat de gelegenheid deze alsnog te bezoeken. Evenals voorafgaande jaren zijn er vanaf 6 februari op diverse locaties waaronder ook een nieuwe weer bijeenkomsten waarbij u kennis kunt maken met onze werkwijze en de reisprogramma’s 2017.
De locaties waar deze plaatsvinden zijn;
Zondag 5 febr. Bufkes Venray Schoolstraat 29 aanvang 10.30 uur
Maandag 6 febr. ’t Zaelke Ariensstraat 21 Tegelen aanvang 19.30 uur
Dinsdag 7 febr. Kerkeboske, Aan de koeberg 3 Helden aanvang 19.30 uur
Woensdag 8 febr. Bufkes Venray Schoolstraat 29 aanvang 19.30 uur
Donderdag 9 febr. Lekker Gewoen, Kloosterstraat 14a Grubbenvorst aanvang 19.30 uur

Vooraf aanmelden is natuurlijk wel gewenst.