Onbezorgd op reis

Wie zijn wij?


Wij zijn Paul Janssen en Chi-Long Ho.

Samen zijn wij goed voor een enorme kennis op het gebied van reizen met meerdere specialisaties.

Bezoek een van onze informatiebijeenkomsten in uw regio om vrijblijvend met ons kennis te maken. Hier vindt u de exacte data en locaties van deze informatieve bijeenkomsten. U kunt ook telefonisch contact opnemen of een mail sturen info@reishuis.nl

Onze filosofie: onbezorgd reizen
Reishuis is een jonge en dynamische reisorganisatie met als specialisatie Zuid-oost Azië, Zuid-Afrika en enkele bijzondere Europese bestemmingen zoals Tsjechië, Italië en Tenerife. Dit doen wij met enorm veel enthousiasme en gedrevenheid met het gevolg dat we vele vaste reizigers mogen begroeten. Inmiddels zijn wij een begrip in onze regio Noord-Limburg en zijn velen u voorgegaan. Ontstaan vanuit een hobby hebben wij service en kwaliteit als prioriteit.

  • Wij zijn uw aanspreekpunt voor uw compleet verzorgde reis.
  • Wij verzorgen uw reis van A tot Z en nemen al uw zorgen uit handen door middel van ons unieke, persoonlijk concept.
  • Wij informeren, regelen, verzorgen en begeleiden uw reis, zodat u altijd een aanspreekpunt heeft voor al uw vragen: voor, tijdens en na de reis.

Bij ons kunt u onbezorgd reizen. Er zullen in de regio Venray, Venlo, Horst en Helden diverse informatiebijeenkomsten worden gehouden. U ontvangt dan informatie omtrent uw reis en kunt op informele wijze kennismaken met uw reisgenoten en uw reisbegeleider(s). U wordt dus niet aan uw lot overgelaten. Uiteraard zullen wij ons tijdens deze bijeenkomsten persoonlijk aan u presenteren en u uitleg geven over onze persoonlijke reisprogramma’s.

Klik hier voor exacte data en reserveringen van deze informatiebijeenkomsten.

Wij gaan met u mee. Wij begeleiden de gehele reis van begin tot eind. Bij reizen van twee weken of langer verzorgen wij tevens een reünie waarbij u nogmaals met uw reisgenoten gezellig de reis herbeleeft.

Onze kolom inbegrepen is groot en de kolom niet-inbegrepen is zeer klein. Wij beschermen onze gasten tegen lokale handelpraktijken en woekerprijzen. Wij onderhandelen actief met u mee over bijvoorbeeld souvenirs aankopen. Dit alles tegen zeer voordelige prijzenGegarandeerd en gecertificeerd.

Image