Nieuwsbrief Juli 2016, Fijne zomervakantie!!

Chi Long HoActueel

Reisnieuwtjes Juli 2016

Nu de zomer eindelijk ook ons land gevonden heeft en we hier momenteel kunnen genieten van het weer dat bij deze tijd van het jaar thuishoort hebben wij wellicht voor u ideeën voor als de zomer zijn best al heeft gedaan.

Last minute Zuid-Afrika

Onze 23-daagse reis naar Zuid-Afrika in september met een eigen besloten gezelschap was in november al volgeboekt. Helaas hebben 2 personen om gezondheidsredenen moeten annuleren de afgelopen week. Mocht u nog plannen hebben om dit prachtige land te bezoeken dan zijn er momenteel nog 2 vrije plaatsen beschikbaar op deze compleet verzorgde reis. Klik hier voor meer info

Last minute China

6 september vertrekt Chi met een klein gezelschap naar China. Een compleet verzorgde reis met de hoogtepunten van China incl. een rustgevende riviercruise op de Yangtze. We bezoeken o.a. het 3-klovendam project, Shanghai, Hangzhou, Suzhou (het Venetië van China), Xian met haar terracottaleger en uiteraard Peking en de Chinese muur. In het binnenland reizen we comfortabel met een airconditioned bus, een binnenlandse vlucht en enkele malen avontuurlijk met de trein. Deze reis is nog te boeken, mail ons voor de actuele tarieven, voor meer info over de reis  klik hier

Baltische Staten

Met een groep van ruim 20 personen zijn we eind mei na een gedegen voorbereiding voor de eerste keer op reis geweest naar Estland Letland en Litouwen. De deelnemers hadden in positieve zin toch een heel andere beeld van deze 3 EU landen dan wat ze in werkelijkheid aantroffen. Hoe modern en verzorgd het er overal uitzag. Als je de plaatsnaamborden zou veranderen dan zien de wegen er hetzelfde uit als bij ons. De 3 lokale gidsen ter plaatse hebben ons een heel goed beeld gegeven wat er in deze landen omgaat. Natuurlijk zaten er ook weer een aantal onverwachte elementen in het programma die we als besloten groep hebben kunnen toevoegen aan het toch al gevarieerde programma. Het verslag van deze reis is terug te vinden op onze website. Volgend jaar komt er zeker een vervolg op de ingeslagen weg.

Wandelvakantie La Gomera & Tenerife

Inmiddels heeft deze reis van 12 tm. 21 Januari 2017 als het bij ons volop winter is vertrekgarantie. Lekker in zomerse kleding genieten van de natuur op eilanden waar in de wintermaanden heerlijk vertoeven is. Wat betreft bloemenpracht zijn het de eilanden van de eeuwige lente. Bij ons staat de kerststerren in een potje terwijl je ze daar op dat moment als struik volop in de vrije natuur ziet bloeien in deze periode. Met 6 georganiseerde wandelingen o.l.v. gekwalificeerde gidsen van Pateas tus Montes gaan we met u op 2 eilanden een aantal mooie wandelingen maken met onderweg regelmatig uitleg van wat we allemaal tegenkomen. Op dit moment zijn de vliegtarieven in de betreffende periode nog zeer gunstig geprijsd en vliegt u voor € 130,- retour. Dus mocht u plannen om buiten lekker actief bezig te zijn deze winter wacht dan niet te lang met boeken.

Kerst & Nieuwjaarsreizen Tsjechië

Het klinkt allemaal nog ver weg, maar de tijd vliegt. Inmiddels zijn de eerste boekingen al weer binnen voor deze bestemming. Wilt u de kerststress ook ontvluchten en lekker genieten van leuke dagtochten die reeds inbegrepen zijn of gaan wintersporten in het modernste wintersport gebied van heel Tsjechië, dan kunt u in deze hoogseizoen periode voor slechts € 375,- een volle week geheel verzorgd met ons mee. Ter plaatse wordt er van alles georganiseerd en de Boheemse keuken zal u zeker goed bevallen met een speciaal kerstdiner op 1e Kerstdag. Bekijk het volledige programma op onze website. Bij voldoende animo gaan we ook in de 1e week van Januari naar dezelfde bestemming. Omdat de kerstvakanties weer gunstig vallen is het mogelijk om ook gezinnen met kinderen die voordelig op wintersport willen, mee te nemen. Deze nieuwjaarsreis is eveneens super voordelig geprijsd. Een 7- daagse reis voor slechts € 310,- eveneens inclusief halfpension!

Hongarije

In september gaat Paul een aantal dagen op studiereis naar een waarschijnlijk nieuwe bestemming voor Reishuis in 2017. Wij willen u graag op elke bestemming de service bieden die u van ons gewend bent. Vandaar dat we eerst op verkenningstocht gaan om te kijken hoe de hotelvoorzieningen zijn en de organisatie ter plaatse is. Word vervolgd!

Realtime reisverslagen/Live Blog en zelfs Live Vlog!

Zoals u wellicht weet kunnen de thuisblijvers en alle overige geïnteresseerden van onze reizen ons volgen tijdens een reis middels het realtime reisverslag; zeg maar een blog, waarin we elke dag van ons afschrijven en de thuisblijvers dit dus direct kunnen lezen op onze website. Middels Facebook; www.facebook.com/reishuis plaatsen we ook actuele foto’s van de reis.

Tijdens onze reis naar China zal Chi een test doen om naast het schrijven van een dagelijks realtime reisverslag (blog) ook dagelijks een Vlog opnemen. Deze wordt dan op een youtube kanaal en via Facebook en een link vanaf onze website op het internet gezet zodat u naast het lezen van het verslag ook nog eens filmpjes kunt zien van de reizigers en hun belevenissen. Korte filmpjes met leuke momenten.