Ons nieuwe programma voor 2022 staat online!

ReishuisReizen

Beste reizigers,

Na veel gepuzzel hebben we ons nieuwe reisprogramma voor 2022 dan eindelijk klaar. Na de door Corona geteisterde afgelopen twee jaar, hopen we volgend jaar weer een volledig programma te kunnen draaien. Uiteraard zolang Corona ons goedgezind blijft.

In ons programma enkele nieuwe bestemmingen, die vast in de smaak gaan vallen. Zo gaan we naar IJsland om daar te genieten van de prachtige natuur en de bijzondere geisers. Volgend jaar bevindt de World Expo zich in Dubai en dat leek ons een leuke aanleiding de Verenigde Arabische Emiraten in het programma op te nemen. Ten slotte hebben we een nieuwe Balkanbestemming: Slovenië, een land met pittoreske dorpjes en kastelen die uitkijken op stille meren.

Daarnaast natuurlijk ook oude bekenden zoals Tenerife, Roemenië, de Baltische Staten, Italië en Kroatië. Helaas hebben we China en Indonesië, toch twee signature-bestemmingen van Reishuis.nl, moeten schrappen. De daar heersende Corona-onzekerheid en strenge quarantainemaatregelen maken een fatsoenlijke rondreis onmogelijk.